Ένας πρωτότυπος γάμος στη Χαλκίδα! Παντρεύτηκαν την ώρα της παράστασης

Όσοι βρέθηκαν την Σάββατο 18 Ιουλίου στο Θέατρο Αυλίδειας Αρτέμιδας, στη Χαλκίδα είδαν μία πολύ διαφορετική παράσταση… Μία από τις σκηνές της δεν ήταν απλά βγαλμένη από τη ζωή, αλλά ήταν μέρος της ζωής ενός ζευγαριού!

Η σκηνοθέτις του έργου “Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας”, Μαρία Βαρδάκα παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μπάμπη Καρλή. Το ζευγάρι πάντρεψε ο αντιδήμαρχος Χαλκιδέων Γιώργος Μπαντούνας.

Η Μαρία, που είναι καλλιτεχνική διευθύντρια του Θεάτρου Χαλκίδας, επέλεξε να μην ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ούτε αυτά του Δημαρχείου. Έκανε το μεγάλο βήμα της ζωής της σε έναν χώρο που αγαπάει πολύ και με καλεσμένους την ομάδα της, τους συντελεστές του νέου έργου που σκηνοθετεί.

Ο γάμος ήταν κομμάτι του σεναρίου αλλά στην παράσταση του Σαββάτου πήρε σάρκα και οστά κατά τη μέση του έργου. Μετά το τέλος της παράστασης ακολούθησε φυσικά γλέντι μέχρι το πρωί!


Ένας τόσο πρωτότυπος γάμος δεν θα μπορούσε να μην έχει κι ένα αντίστοιχο προσκλητήριο

Δες κι άλλες φωτογραφίες από την τελετή!

Αν θες να δεις το έργο, να ξέρεις ότι τη θεατρική παράσταση “Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας” του Ευγένιου Λαμπίς παρουσιάζει το Θέατρο Χαλκίδας κάθε Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα από 11 – 27 Ιουλίου στις 21:15 στο Θέατρο Αυλίδειας Αρτέμιδας.

Read More

And More