Η επίσημη πρόβα και οι όρκοι του ζευγαριού για το βασιλικό γάμο!

Τα ξημερώματα της Τετάρτης έγινε η πρώτη μεγάλη πρόβα για το βασιλικό γάμο του πρίγκιπα William και της Kate Middleton που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή στις 29 Απριλίου.


(Φωτο: reuters) To ζευγάρι στην πρόβα γάμου

Το λαμπερό ζευγάρι είναι έτοιμο για τη μεγάλη στιγμή και χθες έγινε η πρώτη πρόβα για να ελέγξουν ακόμη και τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε όλα να είναι τέλεια. Από την αυγή ξεκίνησε η προετοιμασία για την πρόβα του βασιλικού γάμου με περισσότερα από 1000 μέλη της φρουράς να παρελαύνουν με την επίσημη ενδυμασία. Στην πρόβα συμμετείχαν μέλη του Στρατού, του Ναυτικού και του RAF, τα οποία πραγματοποιήσαν τη διαδρομή που θα κάνει και το βασιλικό ζευγάρι που θα συνοδεύσουν ως το Westminster Abbey.

Η Kate και ο William βρέθηκαν χθες το βράδυ στο Westminster Abbey για την τελική πρόβα του γάμου τους. Ο πρίγκιπας ήταν χαμογελεστός και μιλούσε κατά τη διάρκεια της διαδρομής με τον αδελφό και κουμπάρο του Harry που τον συνόδευε ως το χώρο της τελετής.


(Φωτο: reuters) Κατευθύνονται στο εσωτερικό του Westminster Abbey

Μετά την πρόβα, το ζευγάρι θα περνούσε το τελευταίο του βράδυ μαζί πριν το γάμο, καθώς απόψε η Kate θα μείνει στο Goring Hotel μαζί με την οικογένειά της. Πιστή στις παραδόσεις η Kate θα περάσει την τελευταία νύχτα ως ανύπαντρη μακριά από το γαμπρό και γι΄αυτό το λόγο αρνήθηκε να μείνει σε κάποιο από τα δωμάτια του παλατιού.

Όσο για τη μεγάλη μέρα και τη στιγμή που θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης με τον πρίγκιπα William, η μέλλουσα σύζυγός του φαίνεται πως είναι πολύ ενθουσιασμένη και λίγο αγχωμένη. Σύμφωνα με την “Daily Mail”, μάλιστα η Kate έχει ήδη γράψει τον όρκο της για το γάμο. Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε την ώρα που έφυγε από το πατρικό της σπίτι και εντόπισε ένα λευκό χαρτί στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου, όπου πιθανότατα υπήρχαν οι όρκοι για το γάμο.

Παρόλο που το κείμενο στο χαρτί δεν ήταν ευδιάκριτο, μπορούμε να ξεχωρίσουμε τη φράση “Με τόση πολύ αγάπη μέσα από τις καρδιές μας”, που είναι πολύ πιθανό να αποτελεί ένα μέρος από τους όρκους του ζευγαριού.
Όσο για την πρόβα, σύμφωνα με δημοσίευμα του “Telegraph”, oι συμμετέχοντες φορούσαν τις στρατιωτικές τους στολές, αλλά απέφυγαν να συνοδεύσουν την πορεία του με τυμπανοκρουσίες, καθώς η πρόβα έγινε στις 6:30 το πρωί (ώρα Λονδίνου).

Ο βασιλικός γάμος είναι σίγουρα το γεγονός της δεκαετίας και όλα τα βλέμματα αναμένεται να είναι στραμμένα στο ζευγάρι. Γι’ αυτόν το λόγο, οι υπεύθυνοι δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη και οι χρόνοι αναχώρησης και άφιξεις δοκιμάζονται πολλές φορές, ωστέ να μην υπάρξει καμιά απόκλιση από τα χρονικά όρια.

Τέλος, τα μέτρα ασφαλείας γύρω από το Westminster Abbey τα μέτρα ασφαλείας είναι δρακόντεια…

Δες το video με την επίσημη πρόβα:

Read More

And More