Πάντρεψε την κόρη του ο Roberto Cavalli! Φωτογραφίες από το γάμο

Την κόρη του Cristiana (49 χρόνων) πάντρεψε πριν λίγες μέρες ο Roberto Cavalli στη Φλωρεντία και όπως καταλαβαίνεις μιλάμε για έναν από τους fashion γάμους της χρονιάς. Ο γνωστός σχεδιαστής ανέλαβε (φυσικά) προσωπικά το νυφικό της αγαπημένης του κόρης και ήταν αυτός που την παρέδωσε συγκινημένος στον γαμπρό.
Ο γάμος έγινε στην εκκλησία της Φλωρεντίας, όπου ο Cavalli είχε παντρευτεί πριν από 50 χρόνια την πρώην σύζυγό του και μητέρα της Cristiana, Silvanella Giannoni. Μπορεί το ζευγάρι να χώρισε δέκα χρόνια μετά το γάμο, όμως για την Cristiana η εκκλησία που επέλεξαν οι γονείς της στο παρελθόν ήταν ο ιδανικός τόπος για το δικό της γάμο.

Η νύφη φόρεσε ένα λευκό μακρύ νυφικό χωρίς πέπλο, άφησε τα μαλλιά της να πέφτουν σε χαλαρές μπούκλες στους ώμους της και πιασμένη χέρι χέρι με τον πατέρα της οδηγήθηκε στην εκκλησία. Εκεί την περίμενε ο αγαπημένος της Francesco Agostinelli με τον 2,5 χρόνων γιο τους Gabriele.

Συγκινημένος ο Roberto Cavalli παρέδωσε τη νύφη και λίγες ώρες αργότερα μοιράστηκε στο blog του τα συναισθήματά σε ένα άρθρο με τον τίτλο “Η χαρά ενός πατέρα”, γράφοντας: “Είμαι πιο ευτυχισμένος από όσο μπορώ να πω. Το να συνοδεύεις την κόρη σου την ημέρα του γάμου της είναι μια μοναδική εμπειρία που θα μπορούσες ποτέ να είχες ή που θα είχες φανταστεί… Σε ευχαριστώ Cristiana για όλη τη χαρά που έχεις φέρει στη ζωή μου”.

Read More

And More