Σάκης Ρουβάς: Έτοιμος να ντυθεί Ηρακλής! Όλα όσα έγιναν στη συνέντευξη Τύπου

Στο επιβλητικό Pantheon Theater συναντήθηκαν οι συντελεστές της παράστασης “Ηρακλής, οι 12 άθλοι” το μεσημέρι της Τρίτης. Τον μυθικό ήρωα θα ενσαρκώσει από τις 12 Δεκεμβρίου ο Σάκης Ρουβάς και μας εκμυστηρεύτηκε ότι έχει μεγάλη ανυπομονησία.

Ο Ηρακλής είναι σε κάθε ένα από μας”, τόνισε ο Σάκης μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου. Πρόκειται για ένα υπερθέαμα για όλη την οικογένεια όπου θα παρουσιαστεί σε δώδεκα διαφορετικά σκηνικά, όσα και οι άθλοι του.

Την Αναστασία, που είναι 6, θα την φέρω και θα καταλάβει. Ο Αλέξανδρος που είναι 3 δεν θα καταλάβει αλλά η σκηνική δράση θα του αποτυπωθεί”, απάντησε στην ερώτηση αν θα φέρει τα παιδιά του στην παράσταση.

Το ίδιο υποστήριξε και η Ναταλία Δραγούμη παίρνοντας τον λόγο. Η ηθοποιός μίλησε για την παράσταση και τον ρόλο της όπως έκαναν στη συνέχεια και όλοι οι άλλοι ηθοποιοί από το λαμπερό cast.

Δίπλα στον κορυφαίο Έλληνα σταρ πρωταγωνιστούν, ως Ευρυσθέας η Ρούλα Πατεράκη, ως Αθηνά η Ναταλία Δραγούμη, ως Ήρα η Αγορίτσα Οικονόμου και ως Αρετή η Ελένη Ρουσσινού.

Το αρχικό κείμενο έγραψε ο ποιητής Στρατής Πασχάλης ενώ ο καθηγητής Γιάννης Λιγνάδης έκανε τη δραματουργική επεξεργασία. Ο γνωστός σκηνοθέτης είπε ανάμεσα σε άλλα πως αυτό που θέλει από τον κάθε θεατή που θα δει το έργο είναι να πει φεύγοντας “ήμουν κι εγώ εκεί”.

Η σκηνοθεσία είναι του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη ο οποίος επιμελείται τα σκηνικά και τα κοστούμια.

Τη σύνθεση των τραγουδιών υπογράφει ο Γιώργος Θεοφάνους, τους στίχους η Νίκη Παπαθεοχάρη, την ηχητική σύνθεση ο Γιώργος Πούλιος και τις χορογραφίες υπογράφει η Chaly Jennings.

Read More

And More