Σ. Ρουβάς: Μαγειρεύει για την Κάτια και κάνει καταδύσεις! Δες video

Διακοπές με την οικογένειά του στα ελληνικά νησιά κάνει ο Σάκης Ρουβάς. Ο γνωστός τραγουδιστής μετά από ένα γεμάτο χειμώνα με πολλές live εμφανίσεις έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις και έφυγε για τις καλοκαιρινές διακοπές του.

Πριν λίγες μέρες ο ίδιος ανέβασε φωτογραφίες από τη Σκιάθο στο twitter του ενημερώνοντας τους θαυμαστές του για τις καλοκαιρινές τους εξορμήσεις και τώρα ανέβασε videos για να πάρουμε μια γεύση από το πώς περνάει.

Στα videos βλέπουμε για πρώτη φορά τον διάσημο Έλληνα καλλιτέχνη να μαγειρεύει στην Κάτια και τους φίλους του. Και μπορεί ο Σάκης να μην φτιάχνει “μακαρόνια με κιμά” στην αγαπημένη του, σίγουρα όμως είναι πολύ καλός και στο να τηγανίζει εκλεκτές λιχουδιές.

Πέρα, όμως, από τις δυνατότητές του στην κουζίνα, ο Σάκης μοιράστηκε με τους θαυμαστές του την αγάπη του για της καταδύσεις, βουτώντας μπροστά στην κάμερα με τη στολή του δύτη στα γαλανά νερά.

Τέλος, εκτός από τα videos από τις προσωπικές του στιγμές, ο γνωστός ερμηνευτής ανάρτησε και ένα στιγμιότυπο με τον ίδιο και την παρέα του να εύχονται χρόνια πολλά στον Ανδρέα Κουρή για τα γενέθλιά του.

Read More

And More