Shaya: Αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της

Η Shaya στεναχωρήθηκε που έφυγε από το Dancing καθώς ήταν μία από τις πιο ωραίες εμπειρίες που είχε. Παρόλα αυτά σε λίγες μέρες θα ξαναβρεθεί στο αγαπημένο της παγοδρόμιο μαζί με όλους τους συμπαίκτες της καθώς έρχεται ο τελικός του show!

H τραγουδίστρια μίλησε στην γυναικοπαρέα του Μίλα για το Dancing, τα επαγγελματικά της αλλά και για την οικογένειά της! Μάλιστα, δε παρέλειψε να αναφερθεί και στο γεγονός, που διάβασες πρώτη στο TLIFE, ότι η μητέρα της στο παρελθόν ασχολούνταν με την χειρομαντία.

H Shaya βέβαια δεν ασχολήθηκε ποτέ με αυτό γιατί δεν της αρέσει και δεν τα πιστεύει. Η μαμά Sara όταν ήταν μικρή της είχε πει πως βλέπει λαμπρό μέλλον για εκείνη αλλά η τραγουδίστρια της απάντησε ότι τα λέει επειδή είναι κόρη της! “Είναι σημαντικό να έχεις δίπλα σου ανθρώπους που πιστεύουν σε εσένα. Άσχετα άμα αυτό είναι από το να δει το χέρι σου και θα δει τι θα συμβεί στη ζωή σου. Αν ξέρεις ότι κάποιος πιστεύει τόσο πολύ σε εσένα θα θέλεις κι εσύ να τον ευχαριστήσεις που τον πιστεύεις”, ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η Shaya αποκάλυψε ότι τραγούδησε για πρώτη φορά στην Καβάλα, εντελώς τυχαία. Βρέθηκε εκεί για να δουλέψει ως μπαργούμαν αλλά της είπαν ότι δεν κάνει για αυτή τη θέση και της πρότειναν να τραγουδάει live. Από εκεί ξεκίνησε ως τραγουδίστρια λέγοντας pop τραγούδια και κατάλαβε κρατώντας το μικρόφωνο ότι αυτό είναι που θέλει να κάνει στη ζωή της!

Από τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στη ζωή της Shaya είναι και ο γενεαλογικό της δέντρο. Η μία γιαγιά της είναι Εσκιμώα και η άλλη Νοτιοαμερικάνα. Ο ένας παππούς της είναι Δανός και ο άλλος Ινδιάνος. Εκείνη γεννήθηκε στην Δανία και ήρθαν στην Ελλάδα γιατί η μητέρα της ερωτεύτηκε Έλληνα!

Η πρώτη της επαφή στην Ελλάδα με τα παιδάκια ήταν πολύ μυστήρια. “Ήταν μεγάλυ η διαφορά νοοτροπίας με την Σουηδία που έμενα τότε”, εξηγεί η τραγουδίστρια. Σοκαρίστηκε καθώς όλα ήταν διαφορετικά!

Η Shaya μίλησε ακόμα και για τον αδερφό της που μένει με την μητέρα τους στην Ισλανδία και σπουδάζει πληροφορική.

Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More