Σίσσυ Φειδά – Γιώργος Ανδρίτσος: Ο γάμος τους στη Μύκονο! Φωτογραφίες

Ένα γάμο όπως ακριβώς τον ονειρευόταν έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στη Μύκονο, η γνωστή διακοσμήτρια και παρουσιάστρια, Σίσσυ Φειδά.

Η Σίσσυ έλαμπε μέσα στο νυφικό που σχεδίασαν αποκλειστικά για εκείνη οι MI-RO, και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου, με τον επιχειρηματία Γιώργο Ανδρίτσο.

Ο γαμπρός έφυγε από το ξενοδοχείο λίγο πριν τις 6 και κατευθύνθηκε προς την έπαυλη στον Άγιο Ιωάννη όπου τελικά έγινε ο γάμος ενώ μετά το μυστήριο, γαμπρός και νύφη, επέστρεψαν στο ξενοδοχείο για το γαμήλιο δείπνο και το πάρτυ.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο με λίγους καλούς φίλους και συγγενείς. Το TLIFE με τον φωτογράφο Πέτρο Χόντο, βρέθηκε στη Μύκονο και απαθανάτισε το ζευγάρι διακριτικά αφού δεν ήθελαν δημοσιότητα.

O γάμος της Σίσσυς και του Γιώργου δεν έγινε τελικά στην εκκλησία που αναγραφόταν στο προσκλητήριο του γάμου ενώ κάποιοι είπαν ότι η τοποθεσία που έγινε η τελετή, άλλαξε την τελευταία στιγμή λόγω παρουσίας κάμερας τηλεοπτικού σταθμού, με τον οποίο μάλιστα έγινε επεισόδιο για το οποίο κλήθηκε και η αστυνομία. Κάποιοι από τους καλεσμένους μάλιστα ενημερώθηκαν την τελευταία στιγμή για την αλλαγή.

Δες φωτογραφίες


Η Σίσσυ και ο Γιώργος μετά το γάμο, επιβιβάστηκαν στο αμάξι για το ξενοδοχείο όπου έγινε το γαμήλιο πάρτυ


Η έπαυλη όπου τελικά έγινε η τελετή

Το ξενοδοχείο του γαμήλιου δείπνου


Η Δέσποινα Μοιραράκη με το σύζυγό της

Read More

And More