Φ. Σκορδά: Στιγμές χαράς και παιχνιδιού με τα παιδιά του «ΕΛΠΙΔΑ»

Η μεγάλη ευαισθησία της Φαίης Σκορδά σε θέματα που αφορούν τα παιδιά, ειδικά εκείνα που έχουν ανάγκη είναι γνωστή. Γνωστό έγινε πρόσφατα και το γεγονός ότι η όμορφη παρουσιάστρια του «Πρωινό mou» είναι ambassador του προγράμματος PLAYMOBIL play & give. (διάβασε εδώ ολες τις λεπτομέρειες)

Η Φαίη λοιπόν μαζί με την εταιρεία προσκάλεσε την Τρίτη τα παιδιά του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ να ζήσουν από κοντά την μαγευτική εμπειρία του PLAYMOBIL FanPark.

Τα παιδιά έπαιξαν ξέγνοιαστα αλλά και ψυχαγωγήθηκαν στον χώρο του πάρκου με εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Φυσικά, από δίπλα τους δεν έλειψε ούτε στιγμή η παρουσιάστρια .

Μίλησε με όλα τα παιδιά και έπαιξε μαζί τους δίνοντάς τους στιγμές χαράς! Άλλωστε μετά την γέννηση του γιου της Γιάννη ξέρει καλύτερα τις ανάγκες των μικρών μας φίλων.

Η Φαίη έφτασε από πολύ νωρίς στον χώρο του πάρκου και ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την συγκινητική ευαισθησία της εταιρίας για τα παιδιά που έχουν ανάγκη αλλά και το αξιέπαινο έργο του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ.

Δες φωτογραφίες από τα παιχνίδια της Φαίης με τα παιδιά!

Αξίζει να αναφέρουμε ότι μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις του PLAYMOBIL play & give θα διατεθεί για τη δημιουργία της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, το νέο μεγάλο έργο του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ».

To προγραμμα PLAYMOBIL play&give

Read More

And More