Κ. Στανίση: Ομογενής βουλευτής την έβαλε παράνομα στον Καναδά για να τραγουδήσει!

Σε μια απίστευτη περιπέτεια φαίνεται πως εμπλέκεται το όνομα της Κατερίνας Στανίση, η οποία βρέθηκε στα μέσα του Φεβρουαρίου στο Τορόντο για να τραγουδήσει. Η γνωστή ερμηνεύτρια και οι μουσικοί της βρέθηκαν στον Καναδά χωρίς χαρτιά, αλλά ομογενείς βουλευτής φαίνεται πως τους διευκόλυνε να μπουν στη χώρα χωρίς πρόβλημα.
Ο ελληνικής καταγωγής βουλευτής Τζιμ Καρύγιαννης κατηγορείται ότι διευκόλυνε την τραγουδίστρια να εισέλθει στον Καναδά χωρίς χαρτιά, προκειμένου να τραγουδήσει σε εκδήλωση στο πλαίσιο μνημοσύνου για τον πατέρα του βουλευτή, σύμφωνα με την επίσημη αναφορά.
Όπως δημοσιεύει η εφημερίδα Globe and Mail, αξιωματούχοι της Υπηρεσίας Συνοριακών Ελέγχων ισχυρίζονται ότι ο βουλευτής συμβούλεψε τον διοργανωτή της συναυλίας να δηλώσουν οι μουσικοί ψευδή λόγο επίσκεψης, ώστε να καταφέρουν να μπουν στην χώρα.
Σε συνέντευξή του ο κ. Καρύγιαννης επιβεβαίωσε την εμπλοκή του στην υπόθεση και παραδέχτηκε ότι οι μουσικοί είχαν ταξιδέψει στο Τορόντο για να παίξουν στην συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία θα λάμβανε χώρα στο πλαίσιο του 40ήμερου πένθους του βουλευτή από το θάνατο του πατέρα του. Ωστόσο αρνήθηκε οποιαδήποτε συζήτησή του με τους αξιωματικούς Υπηρεσίας Συνοριακών Ελέγχων.

Οι πέντε μουσικοί αντιμετώπισαν προβλήματα στο τελωνείο στις 13 Φεβρουαρίου. Αρχικά, είπαν ότι δεν γνωρίζονταν μεταξύ τους και ότι βρίσκονταν στο Τορόντο για να επισκεφθούν διαφορετικούς ανθρώπους, σύμφωνα με την αναφορά. Στην πραγματικότητα όμως, η τραγουδίστρια ταξίδευε με τον αδελφό της Μιχάλη, καθώς και άλλους τρεις μουσικούς. Στη συνέντευξή του, ο κ. Καρύγιαννης αρνήθηκε να σχολιάσει περισσότερο το θέμα, επικαλούμενος ατομικά δικαιώματα. “Βοηθάω πολλούς ανθρώπους να έρθουν στον Καναδά”, είπε.
Αξίζει να αναφέρουμε πως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά με τη συμμετοχή των πέντε μουσικών καθώς οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι τελικά αποφάσισαν ότι είχαν έρθει στον Καναδά με καλή πίστη και ζήτησαν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους.

Read More

And More