“Βούλιαξε” από celebrities το Θέατρο Βράχων στην παράσταση “Βαφτίσια”! Φωτογραφίες

Πανικός έγινε χθες το βράδυ στο Θέατρο Βράχων και την θεατρική παράσταση Βαφτίσια που πρωταγωνιστούν ο Νίκος Μουτσινάς, η Μαρία Σολωμού, ο Θανάσης Αλευράς και η Αθηνά Οικονομάκου. Οι celebrities κατέκλυσαν το χώρο, δίνοντας το “παρών” σε μια από τις πιο επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις της φετινής χρονιάς.

“Τα Βαφτίσια” έχουν ξεκινήσει την περιοδεία τους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και χθες έκαναν την πρώτη στάση στην Αθήνα. Στην παράσταση βρέθηκαν πολλά ονόματα του καλλιτεχνικού χώρου, ανάμεσά τους ήταν: η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, η Σοφία Φαραζή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Κατερίνα Καινούργιου, η Τζένη Μπότση, η Μαλού Κυριακοπούλου, ο Κώστας Καραφώτης, ο Πάνος Μουζουράκης και πολλοί άλλοι.

Λίγα λόγια για την παράσταση
Η ιστορία της παράστασης, που σε παραπέμπει στη χρυσή εποχή του Ελληνικού Κινηματογράφου, αφορά στη βάφτιση του παιδιού του Σωτήρη Παπατζάλα (Νίκος Μουτσινάς) και της γυναίκας του Βικτωρίας Τρικούπη-Παπατζάλα (Μαρία Σολωμού). Το ζευγάρι μένει με την μητέρα του Σωτήρη, Χρυσούλα Παπατζάλα, (Φωτεινή Ντεμίρη) η οποία πάσχει από ανία και τη Ρωσίδα που την προσέχει, Μπόρτα Πομόλοβα (Αθηνά Οικονομάκου). Με αφορμή τα βαφτίσια, δέχονται στο σπίτι τους τον αδερφό του Σωτήρη, Λευτέρη Παπατζάλα (Θανάσης Αλευράς), τη γυναίκα του Μπία Παπατζάλα (Τζένη Διαγούπη) αλλά και την κουμπάρα τους από την Αμερική, Καλλιόπη Τάπας (Ελένη Καρακάση).

Τι συμβαίνει όμως όταν μία οικογένεια με πολλά μυστικά συναντιέται ξανά; Ποιες αλήθειες λέγονται που οδηγούν σε απανωτές ανατροπές και κωμικά ξεκατινιάσματα; Πόσο χαμηλά θα πέσουν οι συγγενείς;
Και τελικά το μεγάλο ερώτημα « Θα γίνουν τα βαφτίσια;»
Τη σκηνοθεσία υπογράφουν ο Νίκος Μουτσινάς και η Ζωή Ξανθοπούλου, τα σκηνικά η Λία Ασβεστά, τα κοστούμια η Έβελιν Σιούπη και τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More