Ο πρώτος Βρετανός τρανσέξουαλ έγινε 77 ετών! Η συγκλονιστική ιστορία της ζωής του! Φωτογραφίες

Η πανέμορφη γυναίκα που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία, λέγεται Αpril Ashley, αλλά γεννήθηκε το 1935 ως George Jamieson!

Στις μέρες της δόξας της, υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα της Vogue και κατάφερε να ξελογιάσει διάσημους άντρες όπως ο Omar Sharif και ο Peter O’Toole ενώ τράβηξε το ενδιαφέρον μεγάλων καλλιτεχνών όπως του Salvador Dali και του Pablo Picasso.

Όμως τον Νοέμβριο ρου 1961, ο κόσμος της γκρεμίστηκε όταν ένας “φίλος” της αποκάλυψε στις εφημερίδες το μεγάλο της μυστικό! Η αποκάλυψη ήταν ένα μεγάλο σκάνδαλο! Η πανέμορφη μελαχρινή April ήταν άντρας που έκανε αλλαγή φύλου στη Καζαμπλάνκα το 1960, αφού πριν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει 3.000 λίρες.

Η επέμβαση κράτησε 7 ώρες και ο Γιώργος, έγινε April με ένα μέλλον που φάνταζε λαμπρό, αλλά η αποκάλυψη ήλθε σύντομα….

Το διάσημο πρόσωπο που ζήλευαν οι γυναίκες και ποθούσαν οι άντρες έγινε πρωτοσέλιδο στον τύπο….

Παρά την κατακραυγή δεν δίστασει να παντρευτεί τον λόρδο Arthur Cameron Corbett το 1963και να μπει στην καλή κοινωνία. Βέβαια το πολύκροτο διαζύγιο τους το 1969 έγινε μεγάλο θέμα επίσης στις εφημερίδες αφού ο Cameron ισχυρίστηκε ότι ο γάμος δεν ήταν νόμιμος αφού ουσιαστικά η April ήταν άντρας! Η April έγινε και με το νόμο γυναίκα το 2004!

Σήμερα η April είναι έτσι και θα τιμηθεί με βραβείο για τις υπηρεσίες της όλα αυτά τα χρόνια στην κοινότητα των τρανσέξουαλ.

Δες το βίντεο όπου μιλάει για την πολυτάραχη ζωή της

Read More

And More