Τζένη Μπαλατσινού στο TLIFE: Δεν θα παρουσίαζα ξανά εκπομπή με τον Πέτρο!

Επέστρεψε στο Mega με ένα project που απολαμβάνει ιδιαίτερα και φαίνεται. Η Τζένη Μπαλατσινού χαίρεται που ανέλαβε την παρουσίαση του “Joy” και της το ανταποδίδει το κοινό με την προτίμησή του. Η όμορφη παρουσιάστρια, λοιπόν, μοιράζει τη μέρα της ανάμεσα στην εκπομπή και τα ηλεκτρονικά περιοδικά της, ενώ πάντα βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της και φυσικά για τα παιδιά της. Το TLIFE την συνάντησε σε ένα διάλειμμα από όλα αυτά και μας μίλησε για την επιστροφή της στο κανάλι, για τον Πέτρο Κωστόπουλο, για τις κόρες της αλλά και τα μυστικά ομορφιάς της.



Πώς ένιωσες που επέστρεψες στο Mega και μάλιστα στο ρόλο της κεντρικής παρουσιάστριας;

Το Joy είναι μια ομαδική δουλειά με υψηλή αισθητική και πάντα μου άρεσε. Το Mega είναι ένα κανάλι που μου δημιουργεί ασφάλεια και αυτά τα δυο σε συνδυασμό με κάνουν να νιώθω πολύ χαρούμενη που είμαι μέλος αυτού του team και γεμάτη όρεξη για ωραία πράγματα.

Σου είχε λείψει η τηλεόραση;
Κοίτα, αγαπώ πολύ την τηλεόραση μα η αλήθεια είναι πως δεν νιώθω καμία ανάγκη να υπάρχω συνεχώς στα τηλεοπτικά δρώμενα. Αυτό που με κέρδισε ήταν το concept του Joy κι έτσι είπα το «I do».

Με τον Πέτρο Κωστόπουλο θα μπορούσες να συνυπάρξεις ξανά σε εκπομπή;
Θα μπορούσα μα, νομίζω πως δεν θα το έκανα. Κι αυτό γιατί το κίνητρο της πρότασης θα ήταν ο ντόρος που θα γινόταν γύρω από τον χωρισμό μας. Αυτό το βρίσκω λιγάκι άσκοπο, άσε που τώρα της μόδας είναι τα παντρεμένα ζευγάρια…(γέλια)

Πώς είναι η καθημερινότητά σου τώρα; Τι κάνεις σε μία συνηθισμένη μέρα σου;
Τρέχω αν το θες με μια λέξη…(γέλια). Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και απαιτητικές. H μέρα ξεκινάει και τελειώνει με τα παιδιά. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με επαγγελματικά rdv (σ.σ. ραντεβού) ή γυρίσματα, ανάλογα με τη μέρα. Όλα απαιτούν χρόνο και πρόγραμμα και προσπαθώ να το τηρώ ευλαβικά για να τα καταφέρνω.

Παράλληλα με την εκπομπή έχεις το site σου και το digital περιοδικό HOPE. Χρόνο για σένα έχεις;
Εκτός από την εκπομπή, η βασική και κλασική ενασχόλησή μου είναι το jenny.gr όπως και το HOPE. Η αλήθεια είναι πως ο προσωπικός χρόνος δεν υπάρχει σε αφθονία, ειδικά τώρα που τρέχω και το νέο μου «παιδί», ένα νέο project, αδερφάκι του jenny, το Exclusive shop και το Secret club. Το πρώτο είναι ένα eshop με items Ελλήνων δημιουργών που σχεδιάζονται αποκλειστικά για εμάς και το δεύτερο κομμάτι αφορά σε μια κάρτα απίστευτων εκπτωτικών προνομίων. Ξεκλέβω πάντως χρόνο για μένα, φροντίζει για αυτό και η υπέροχη ομάδα μου.

Είσαι μία από τις πολύ όμορφες γυναίκες της showbiz. Ποια είναι τα μυστικά ομορφιάς σου;
Μυστικά ομορφιάς…αγαπημένη ερώτηση όλων των δημοσιογράφων! Συγκαταλέγομαι στην κατηγορία γυναικών που έχει μερικούς απαράβατους κανόνες. Σωστή ενυδάτωση, προσεκτική διατροφή, χωρίς παράλογες στερήσεις και γυμναστική. Τρέχω σχεδόν κάθε πρωί. Να ο προσωπικός χρόνος που λέγαμε…

Οι κόρες σου σε έχουν ως πρότυπο;
Ποια κόρη στην εφηβεία έχει ως πρότυπο τη μητέρα της; Ξέρεις είμαι η μαμά τους, μια οικεία μορφή. Σε κάποια πράγματα επηρεάζονται και κάποια άλλα τα αμφισβητούνε, όπως είναι αναμενόμενο.

Read More

And More