Η Ν. Θεοδωρίδου διασκέδασε στον Ν. Βέρτη και τραγούδησε μαζί του!

Μόνιμο στέκι έχει γίνει πλέον το κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και κρατάει δυνατά τα ηνία της νυχτερινής διασκέδασης. Πολλοί θαυμαστές αλλά και αγαπημένοι του φίλοι και συνάδελφοι, κατακλύζουν το «Fantasia» κάθε Παρασκευή, Σαββάτο και Κυριακή, τιμώντας τον με την παρουσία τους και αποθεώνοντας τον με πολλά λουλούδια καιχειροκροτήματα!

Ανάμεσα σε αυτούς που επέλεξαν τον Νίκο Βέρτη για την διασκέδασή τους ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου που δεν αρνήθηκε να ανέβει στη σκηνή να τραγουδήσει μαζί του.

Το ίδιο βράδυ απόλαυσε τον Νίκο Βέρτη όλος ο θίασος της παράστασης «Οι Απελπισμέμοι» του Γιώργου Βάλαρη με τον Νίκο Μουτσινά, την Αθηνά Οικονομάκου, την Νίκη Παλληκαράκη, την Μαρία Ανδρούτσου, την Ελένη Καρακάση, τον Μάνο Πίντζη, την Χριστίνα Τσάφου αλλά και την Αλίνα Κωτσοβούλουνα διασκεδάζουν με την ψυχή τους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Στα μπροστινά τραπέζια διασκέδαζε επίσης ο Κώστας Φραγκολιάς παρέα με τον Γιώργο Λιανό!

Ο Νίκος Βέρτης με τα καινούρια του τραγούδια «Είμαι Μαζί σου» και «Δεν με Σκέφτεσαι» καθηλώνει με την ερμηνεία του και δίνει κυριολεκτικά τον καλύτερό του εαυτό ξεσηκώνοντας κάθε βράδυ το κοινό του.

Read More

And More