Άννα Βίσση: “Προτιμώ να είμαι single και βασίλισσα”! Οι ανατρεπτικές δηλώσεις της απόλυτης star!

Η απόλυτη ελληνίδα star εξομολογείται λίγο πριν την πρεμιέρα της παράστασης “Δαίμονες” ότι προτιμά να είναι βασίλισσα και μόνη της!

Παρόλα αυτά δεν λέει όχι σε έναν μεγάλο έρωτα, αλλά με τους δικούς της όρους!
“Ο έρωτας που θα ήθελα πλέον στη ζωή μου είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Και δεν είναι ότι το ψάχνω. Είναι αυτό που λέει το τραγούδι μου “μην ψάχνεις την αγάπη, η αγάπη όλους τους βρίσκει”. Είναι από αυτά τα όμορφα που θα ήθελα να με βρουν κάποια στιγμή της ζωής μου, που νομίζω ότι έρχεται”.

Μιλώντας για έρωτες, η Άννα Βίσση βεβαίως αναφέρθηκε και στη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα. “Αυτό ήταν η απόλυτη σχέση. Ήταν η απόλυτη συντροφική σχέση. Βέβαια, όταν είμαστε μέσα στη σχέση, έχομε την ψευδαίσθηση ότι βιώνουμε τον απόλυτο έρωτα της ζωής μας. Μετά μπαίνουν σιγά σιγά στη βιβλιοθήκη της ζωής μας, στο κατάλληλο ράφι και βλέπουμε τις αλήθειες τους όταν τους ξαναθυμόμαστε”, δηλώνει η τραγουδίστρια.

“Ζω μια καλή περίοδο, που αναζητώ την ησυχία μου και ευτυχώς την έχω. ίσως μία σχέση, μάλιστα, σε αυτή τη φάση της ζωής μου να μη μού έκανε καλό”, δηλώνει με απόλυτη ειλικρίνεια στη συνέντευξή της στη Real News η Άννα Βίσση.

“Όταν θέλω να φεύγω από τη δουλειά, μου αρέσει να βλέπω μία ταινία. Έχω δίπλα μου καλούς φίλους και βέβαια την κόρη μου, με την οποία έχουμε αναπτύξει την καλύτερη σχέση που είχαμε ποτέ”, δηλώνει μιλώντας στην εφημερίδα.

Με αφορμή την παράσταση “Δαίμονες” που ανεβαίνει ξανά μετά από 22 χρόνια, η Άννα Βίσση σημειώνει ότι υπήρξε σταθμός στην καριέρα και στη ζωή της. Μιλώντας μάλιστα για την πολύχρονη καριέρα της στο τραγούδι και αν έχει κουραστεί τονίζει :”Πιο πολύ ψυχική κουραση για τον τρόπο που γίνονται κάποια πράγματα. Έχω μάθει να είμαι οργανωμένη, επαγγελματίας, πειθαρχημένη. Όταν δεν συνατών αυτά και συναντώ ακριβώς τα αντίθετα, κουράζομαι”.

Η ελληνίδα star δήλωσε ότι θα ήθελε να έχει γεννηθεί σοπράνο για να ερμηνεύει ρόλους εποχής. Λατρεύει τη Μαρία Κάλλας όσο και τη Τζάνις Τζόπλιν και έχει διαβάσει τα πάντα για τη ζωή της.

Σε ερώτηση αν 22 χρόνια μετά δεν πιστεύει ότι είναι “θεά” ανεβάζοντας ξανά τους “Δαίμονες” δήλωσε ότι είχε ανασφάλειες για το εγχείρημα αλλά της αρέσει που της δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία.

Μιλώντας για την κριτική που της έχει ασκηθεί για την καριέρα της από την πλευρά του λεγόμενου έντεχνου τραγουδιού η ίδια δηλώνει ότι οι άνθρωποι που σχολιάζουν “είναι εκείνοι που δεν πέτυχαν στη ζωή τους τίποτα. Απλή ζήλια δηλαδη ή προσωπικό πρόβλημα” ενώ δηλώνει ότι “όλη αυτή η κοροϊδία για το τι είναι έντεχνο και τι όχι με αφήνει παντελώς αδιάφορη”.

Read More

And More