Θρήνος στη μουσική σκηνή: Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή

Απίστευτη ακούγεται η είδηση αλλά σύμφωνα με το Sky News και τo CNN η 27χρονη τραγουδίστρια Αmy Winehouse άφησε την τελευταία της πνοή.

Συγκεκριμένα βρέθηκε στο διαμέρισμά της το Λονδίνο στις 4 το απόγευμα και ο θάνατός της φαίνεται να οφείλεται σε υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες. Ωστόσο η αστυνομία δεν έχει δώσει ακόμη εξηγήσεις.


To σπίτι της Amy

Η Amy Winehouse έχει τραγουδήσει μεγάλες επιτυχίες αλλά το πρόβλημά της με το αλκοόλ ήταν παντού γνωστό. Δυστυχώς τον τελευταίο καιρό δεν ήταν καθόλου καλά. Μετά την αποτυχημένη της περιοδεία στην Ευρώπη ακολούθησε η μεγάλη κατηφόρα.

Η εμφανισή της στο Βελιγράδι, που κατέρρευσε κυριολεκτικά, αλλά και η ακύρωση της συναυλίας στην Ελλάδα, σχολιάστηκαν ποικιλοτρόπως.

Η Amy είχε αποσυρθεί από όλες τις προγραμματισμένες της εμφανίσεις, η κατάσταση της δεν ήταν καθόλου καλά τον τελευταίο καιρό. Η τραγουδίστρια είχε βγει από κλινική αποτοξίνωσης τον περασμένο Μάιο.

Eρωτηματικά σχηματίζονται γύρω από το ποιος ειδοποίησε το ασθενοφόρο και ποιος ήταν μαζί της μέχρι την τελευταία της στιγμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο θάνατός της δεν ωφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.

Η Αmy πρόσφατα και συγκεκριμένα πριν μια βδομάδα είχε δει την 14χρονη βαφτιστήρα της, Dionne Bromfield, όπου τραγουδούσε στο iTunes festival. H Amy κάποια στιγμή ανέβηκε στη σκηνή, άρπαξε το μικρόφωνο και παρότρυνε τον κόσμο να αγοράσει το album της 14χρονης.

Δημοσιογράφος που τη γνώριζε πολύ καλά, είπε πως την πίεζαν να κάνει εμφανίσεις δίνοντάς της αλκοόλ και ναρκωτικές ουσίες, ώστε να στέκεται. H Amy δεν μπορούσε να αποτοξινωθεί και όλοι, ανάμεσά τους και ο πατέρας της, μιλούσαν για βέβαιο θάνατο.

Η Amy Jane Winehouse γεννήθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου του 1983. Ξεχωριστή φωνή, λατρεύτηκε από την πρώτη στιγμή σε όλο τον κόσμο. Στη φωτογραφία η Αmy στην ηλικία των δύο!


Η τελευταία της εμφάνιση με την βαφτιστήρα της, την Τετάρτη

Το πρώτο της άλμπουμ κυκλοφόρησε το 2003 με τον τίτλο Frank και αμέσως κέρδισε υποψηφιότητες για βραβεία.
‘Ομως η διαφορά έγινε με το άλμπουμ Back to Black με το οποίο κέρδισε 5 βραβεία Grammy. Αυτός ο αριθμός βραβείων έκανε την Winehouse να γίνει η πρώτη Bρετανίδα τραγουδιστρια που κερδίζει 5 Grammy.

Με τον πατέρα της Mitch, που πληροφορήθηκε αρκετές ώρες μετά τον θανατό της αφού βρισκόταν σε πτήση για Νέα Υόρκη

Από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ήταν το Rehab, Back to Black, I’m no good.

Ηταν η μούσα του Karl Lagerfeld, όμως τα προβλήματά της με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά την έκαναν συχνά πρωτοσέλιδο στα ταμπλόιντ με την ακραία συμπεριφορά της. Αίσθηση είχε κάνει ένα βίντεο που είχε δώσει στην δημοσιότητα η εφημερίδα The Sun που την δείχνει να καπνίζει κράκ.

Read More

And More