Γ. Χωραφάς: Η κινηματογραφική συνεργασία με τον γιο του!

Ο Γιώργος Χωραφάς δεν θέλει πολλές συστάσεις. Είναι ένας καταξιωμένος ηθοποιός και απ’ ότι φαίνεται και τα δύο παιδιά του κληρονόμησαν κάτι από το ταλέντο του. Η κόρη του, Ζωή είχε μιλήσει στο TLIFE για τα βήματά της στην υποκριτική και τώρα ήρθε η ώρα δούμε και το κινηματογραφικό ντεμπούτο του γιου του. Ο Ηλίας βέβαια εργάζεται πίσω από τις κάμερες και μάλιστα σκηνοθετεί τον πατέρα του στην νέα του ταινία. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που καταγράφει τις περιπέτειες των αδέσποτων τετράποδων της πρωτεύουσας.

Ο Ηλίας έχει πάθος με τα ντοκιμαντέρ και έτσι, με τη βοήθεια του πατέρα του, αποφάσισε να ετοιμάσει «Αδέσποτα στην καρδιά της Αθήνας» για τα οποία χρειάστηκε τουλάχιστον δύο χρόνια για να συγκεντρώσει το υλικό του. Στη συνέχεια ακολούθησε το μοντάζ όπου όμως χρειάστηκε να βγάλουν εκτός πολλά και σημαντικά κομμάτι για να μπορούν να είναι πιστοί στην διάρκεια.

Το ντοκιμαντέρ παρουσιάστηκε και στο 15ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ της Θεσσαλονίκης όπου δέχτηκε θερμή υποδοχή. To TLIFE βρέθηκε στην παρουσίαση! Τόσο ο Ηλίας όσο και ο Γιώργος Χωραφάς άκουσαν με μεγάλη ευχαρίστηση τα σχόλια των θεατών για την δουλειά τους και μάλιστα ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να πει πόσο περήφανος νιώθει για το γιο του!

src=/files/Image/NEWS/2013/MARTIOS/18-03/xorafas.JPG

src=/files/Image/NEWS/2013/MARTIOS/18-03/xorafas1.JPG

Read More

And More