Η Ζέτα Μακρυπούλια κάνει πρόβα νυφικού! Αποκλειστικές φωτογραφίες

Επιτέλους, η όμορφη Ζέτα ντύθηκε νύφη!

Όχι, μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα, γιατί η γνωστή ηθοποιός και ο καλός της Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν αποφάσισαν ακόμη να παντρευτούν. Απλώς, η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το νυφικό της και φωτογραφήθηκε για το νέο της ρόλο. Γαμπρός στο πλευρό της ήταν ο Νίκος Μουτσινάς…

Μετά από ένα καλοκαίρι ηρεμίας και χαλάρωσης, η Ζέτα επιστρέφει δυναμικά και ετοιμάζεται να ενσαρκώσει ένα ρόλο έκπληξη στο θέατρο. Η γνωστή ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση “Βαφτίσια” με τον Νίκο Μουτσινά και την Αθηνά Οικονομάκου, που είχε τεράστια επιτυχία στη φετινή καλοκαιρινή περιοδεία της. Η Ζέτα, μάλιστα, θα υποδυθεί το ρόλο της Μαρίας Σολωμού, που δεν θα συμμετέχει το χειμώνα στην παράσταση, λόγω άλλων επαγγελματικών υποχρεώσεων.
Με αφορμή, λοιπόν, το νέο cast έγινε και η ολοκαίνουρια φωτογράφιση της παράστασης, όπου βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του TLIFE και σου εξασφάλισε πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Σε μια από τις πολλές διαφορετικές λήψεις βλέπουμε την Ζέτα νυφούλα να ποζάρει μαζί με τον Νίκο Μουτσινά στο φακό της καλής της φίλης Ρούλας Ρέβη. Τόσο οι δυο ηθοποιοί, όσο και το υπόλοιπο επιτελείο, χάρηκαν πολύ τη φωτογράφιση και το διασκέδασαν.
Η Ζέτα, μάλιστα, άλλοτε ποζάρει αγκαλιά με τον “γαμπρό” και άλλοτε ανταλλάσσουν πεταχτά φιλάκια.

Εξίσου ερντυπωσιακή ήταν και η φωτογράφιση των υπόλοιπων συντελεστών της παράστασης, όπως αυτή της Αθηνάς Οικονομάκου ως rock star.

Δες τις αποκλειστικές backstage φωτογραφίες του TLIFE:

Read More

And More