Ζ. Μακρυπούλια: “Λυπάμαι αυτούς που λένε ότι η σχέση μου με τον Μιχάλη είναι κόλπο!”

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Ζέτα Μακρυπούλια μιλώντας για τις αρνητικές κριτικές που δέχεται τον τελευταίο καιρό και απαντώντας σε αυτούς που υποστηρίζουν ότι η σχέση της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη είναι επικοινωνιακό κόλπο.

Λυπάμαι πραγματικά όλους αυτούς τους ανθρώπους. Τους λυπάμαι γιατί σίγουρα κάτι έχει πάει πολύ στραβά στην ζωή τους. Σίγουρα τους λείπει κάτι βασικό που ίσως είναι η αγάπη γιατί διαφορετικά δεν μπορώ να φανταστώ κάποιον άλλο λόγο, ώστε κάποιος να σκεφτεί αλλά και να διατυπώσει δημόσια έναν τέτοιο ισχυρισμό. Δεν μπορούν να νιώσουν τίποτα πέρα από αρνητικά συναισθήματα. Πραγματικά είναι πολύ κρίμα να ζεις έτσι. Αυτό που κάνω είναι να τους αγνοώ. Τόσα προβλήματα έχουν, γιατί να τους φορτώσω κι εγώ άλλο ένα;”, ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια του “Dancing with the stars”, σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Celebrity”.

Για την υπερβολική δημοσιότητα που πήρε το θέμα της σχέσης της με τον γνωστό τραγουδιστή, η ίδια δήλωσε πως γνωρίζει ότι εργάζεται σε ένα χώρο, όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις αρνητικές κριτικές, τους παπαράτσι και τις αδιακρισίες. “Αναμφίβολα το επάγγελμά μας εμπεριέχει την έκθεση στην δημοσιότητα. Είναι μέρος της δουλειάς μας να ασχολούνται τα media με την επαγγελματική μας ζωή, αλλά και να θέλουν να μάθουν και κάτι παραπάνω για τα προσωπικά μας. Είναι θεμιτό και κατανοητό μέχρι εκεί που δεν σε προσβάλλει και δεν καταπατά την προσωπική σου ζωή όλο αυτό.”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά η ίδια δεν είναι τόσο “άνετη” όταν στο στόχαστρο των media μπάινουν τα αγαπημένα της πρόσωπα. “Μπορώ και έχω μάθει αναγκαστικά να δέχομαι κριτική, σχόλια παπαράτσι, αδιακρισίες, προσβολές, αλλά όλα αυτά εγώ, η Ζέτα. Όταν όμως πλησιάζουν τους δικούς μου ανθρώπους που δεν έχουν ιδέα τί τους περιμένει, εκεί αντιδρώ. Εμένα μπορούν να μου κάνουν ό,τι θέλουν, είμαι μαθημένη, αλλά δεν επιτρέπω να εκμεταλλεύονται τους δικούς μου”, είπε και πρόσθεσε: “Έχω ζήσει εμπειρίες από τόσο μικρή, που άλλες συνομήλικές μου, δεν φαντάζονταν…”

Όσον αφορά στον Μιχάλη Χατζηγιάννη και το τι την γοήτευσε σε αυτόν, η Ζέτα απάντησε: “Είχε τον τρόπο να κάνει την σκέψη μου να είναι όλη την μέρα μόνο σε εκείνον!” και συμπλήρωσε πως αν εκείνος της ζητούσε να αλλάξει κάτι θα το σκεφτόταν και θα μπορούσε να το αλλάξει… “Κάτι στην εξωτερική μου εμφάνιση δεν φαντάζομαι ότι θα μου ζητούσε ποτέ να αλλάξω. Τώρα, αν μου ζητούσε να αλλάξω κάποια συνήθεια ή κάποιο χαρακτηριστικό θα έπραττα ανάλογα με το τί. Σίγουρα θα προσπαθούσα να δω τί τον ενοχλεί ακριβώς, πόσο τον ενοχλεί και εάν ήταν κάτι που πραγματικά δημιουργεί πρόβλημα. Ναι, θα έκανα ό,τι μπορούσα για να το αλλάξω”, δήλωσε.
Διάβασε περισσότερα στο “Celebrity” που κυκλοφορεί!

Read More

And More