Ζέτα – Μιχάλης: Ερωτευμένοι στην Αυστραλία!

Επιτέλους βρήκαν λίγο χρόνο για να είναι μαζί και να απολαύσουν με ηρεμία τον έρωτά τους! Η Ζέτα Μακρυπούλια, λίγες ώρες μετά το τελευταίο Live του Dancing with the stars, βρέθηκε στην Μελβούρνη της Αυστραλίας, όπου συνάντησε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Εκείνος βρίσκεται εκεί, εδώ και μία εβδομάδα, και τώρα που κατέφθασε και η Ζέτα, θα έχουν στη διάθεσή τους 10 ολόκληρες μέρες χαλάρωσης. Μάλιστα, όπως διαβάσαμε στην Real Life, οργανώνουν το πρόγραμμά τους ώστε να μπορούν να βλέπουν ο ένας στον άλλο στα διαλείμματα που θα κάνει ο δημοφιλής τραγουδιστής ανάμεσα στις συναυλίες που έχει προγραμματίσει να κάνει σε όλη την ήπειρο για τους Έλληνες ομογενείς.

Ο Μιχάλης έχει ήδη πραγματοποιήσει τρεις συναυλίες στη Μελβούρνη και αναμένονται -από μία- στις πόλεις Αδελαΐδα, Σίδνεϊ και Μπρισμπέιν. Η Ζέτα θα είναι συνεχώς στο πλάι του, ενώ ταυτόχρονα κανονίζει μαζί του τις εξορμήσεις τους εκεί, προκειμένου ν’ ανακαλύψουν τις ομορφιές της Αυστραλίας. Μία από αυτές που έχει ήδη κανονιστεί είναι η εκδρομή τους στην φημισμένη παραλία Μπόντι Μπιτς.

Το ζευγάρι αναμένεται να επιστρέψει στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα, οπότε μέχρι την επόμενη περιοδεία του Μιχάλη σε όλη την Ελλάδα θα έχουν 5 μέρες για να είναι μαζί. Τέλος, άνθρωπος από το περιβάλλον τους, δήλωσε ότι όσο περνάει ο καιρός η σχέση τους γίνεται όλο και πιο δυνατή καθώς κι ότι ζουν τον απόλτο έρωτα.

Read More

And More