Ζ. Μακρυπούλια: “Εδώ και ένα χρόνο, μένουμε μαζί με το Μιχάλη!”

Μια ειλικρινή συνέντευξη έδωσε σήμερα η Ζέτα Μακρυπούλια, στο “Πρωινό Mou” στην Φαίη Σκορδά και στον Γιώργο Λιάγκα. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός μίλησε για το Μιχάλη Χατζηγιάννη και αποκάλυψε πως εδώ και ένα χρόνο συζεί με τον δημοφιλή τραγουδιστή.

“Με άφησε άφωνη ο τρόπος που με διεκδίκησε” είπε μεταξύ άλλων η Ζέτα για τον αγαπημένο της Μιχάλη και πρόσθεσε: “Είχε πολύ μαγκιά μέσα του”.

Η πανέμορφη ηθοποιός, διέψευσε – όπως είχε κάνει άλλωστε και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης- τις φήμες ότι ο αγαπημένος της της έκανε πρόταση γάμου. Αλλά, παραδέχτηκε όμως ότι το δαχτυλίδι που φοράει στο χέρι της είναι δώρο του Μιχάλη για τον ένα χρόνο επετείου, κι όχι όμως… πρότασης γάμου.

Παράλληλα, η Ζέτα αποκάλυψε ότι ζουν μαζί εδώ και ένα χρόνο και ότι κάνουν σχέδια για το μέλλον, χωρίς όμως να βάζουν χρονοδιαγράμματα. “Με τον Μιχάλη μοιάζουμε τόσο, όσο μπορεί να είμαστε και αντίθετοι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό. Ένα νόμισμα για να είναι ολοκληρωμένο χρειάζεται και τις δυο όψεις. Έτσι είμαστε κι εμείς. Από τα πιο απλά πράγματα που μπορεί να είναι η συμβίωση. Μένουμε μαζί εδώ και ένα χρόνο. Για’ μένα δεν ήταν το πιο εύκολο να μείνω με κάποιον”, είπε και πρόσθεσε: “Κάνουμε όνειρα για το μέλλον. Πιο πολύ ο Μιχάλης… Θα θέλαμε κάποια στιγμή να κάνουμε παιδιά. Θα ήθελα να έρθει από μόνο του”.

Τέλος, για το μυστικό της επιτυχίας της αποκάλυψε: “Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό επιτυχίας πέρα του ότι έχω δουλέψει πάρα πολύ. Είμαι στο χώρο πολλά χρόνια και έχω μια εμπειρία 20 ετών που θεωρώ πολύτιμη… Είναι παράλογο να στήνονται δικαστήρια για το αν είμαι ηθοποιός ή όχι και για το αν αρέσει ένα χτένισμά μου”.

Read More

And More