Π. Ζήνα για τα 16 κιλά της εγκυμοσύνης: Δεν υπάρχει πιο ωραίο πάχος από αυτό!

Απόλυτα ισορροπημένη, με την ευτυχία της να εκπέμπει να εκπέμπει αβίαστη, η Πέγκυ Ζήνα, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ‘Glam” έχει βρει πλέον και τους επαγγελματικούς της ρυθμούς. Εμφανίζεται με την Πάολα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής κι έχει ξεκινήσει την ηχογράφηση του νέου της δίσκου.

Σχετικά με τον ερχομό της κορούλας της, Ηλέκτρας

“Η ζωή σου αλλάζει ολοκληρωτικά με ένα παιδί. Η Ηλέκτρα έχει καθορίσει απόλυτα το πρόγραμμά μου σύμφωνα με το δικό της πρόγραμμα. Ο καθένας νομίζει ότι το δικό του παιδί είναι το πιο υπέροχο πλάσμα του κόσμου. Δεν θα διαφοροποιηθλω…

Αισθάνεσαι ολοκληρωμένη τόσο ως γυναίκα όσο και ως άνθρωπος. Νιώθεις ότι έκανες το καθήκον σου σε αυτή τη ζωή. Ότι έφερες σε πέρας την αποστολή σου. Σαν να ήρθες για να απολαύσεις την μητρότητα και τα κατάφερες. Μεταλλάσσεσαι από κοριτσάκι σε γυναίκα που ξέρει τι θέλει…

Το παιδί σε κάνει πιο υπεύθυνο, δεν μπορείς πλέον να λειτουργείς μόνο για τον εαυτό σου. Αν κάνεις ένα σωστό βήμα, επιλέξεις καλά τραγούδια, κάνεις επιτυχία, είσαι υπερήφανη.

Πρέπει πλέον να προσέχω διπλά για να μην κάνω κάτι που θα έχει οικονομικές επιπτώσεις. Θέλω η κόρη μου να νιώθει υπερήφανη για εμένα. Πρώτα να με εκτιμά ως άνθρωπο και μετά ως καλλιτέχνιδα…”.

Η σχέση της με τον Γιώργο Λύρα διαφοροποιήθηκε με την γέννηση του παιδιού;

“Μια σχέση αληθινής αγάπης το παιδί τη δυναμώνει τρομερά και την κάνει ακόμα πιο ισχυρή. Μια σχέση που έχει προβλήματα, την αποτελειώνει. Το παιδί σου βγάζει στην επιφάνεια τις πραγματικές βάσεις μιας σχέσης. Είναι μαθηματικά εξακριβωμένο ότι αν η σχέση δεν είναι καλή, θα χωρίσεις. Στη δική μας περίπτωση τα μοιραστήκαμε όλα. Αγωνιούμε και φροντίζουμε και οι δύο την Ηλέκτρα. Αν μια σχέση έχει πραγματικές βάσεις αγάπης την κάνει… μπετόν. Την ισχυροποιεί πολύ.”.

Είχε άγχος για την εικόνα της λόγω εγκυμοσύνης;

“Έδωσα χρόνο στον εαυτό μου. Δεν στερήθηκα τίποτα στην εγκυμοσύνη μου. Πήρα 16 κιλά και τα χάρηκα πολύ! Μου ήταν αδιανόητο να προσέχω και σε αυτό το διάστημα, καθώς μια ζωή είμαι με διατροφή και γυμναστική. Βέβαια συνέχισα να γυμνάζομαι ως την τελευταία στιγμή. Όμως ένιωθα ότι δεν υπάρχει πιο όμορφο πάχος από αυτό της εγκυμοσύνης…”.

Read More

And More