Ο αδερφός του Αποστόλη Τότσικα σκηνοθετεί το νέο ανατρεπτικό video clip των Onirama!

Το πολυαναμενόμενο video clip των Onirama για το dance hit “Τι είναι αγάπη” μόλις κυκλοφόρησε! Το κομμάτι έχει καταφέρει ήδη να αγαπηθεί από το κοινό και ο τίτλος του να γίνει ατάκα αλλά και ένα από τα αγαπημένα hashtag στα social media.

O frontman του δυναμικού συγκροτήματος, Θοδωρής Μαραντίνης, που υπγράφει τους στίχους και τη μουσική, μας έχει βάλει καιρό τώρα στην διαδικασία να αναρωτιόμαστε για το “τι είναι αγάπη” και πλέον το κάνει και επίσημα μέσα από το νέο άκρως ανατρεπτικό video clip.

Την σκηνοθεσία του clip υπογράφει υπογράφει ο ZAN TOT a.k.a. Θανάσης Τότσικας. Πρόκειται για τον αδερφό του αγαπημένου ηθοποιού και πρωταγωνιστή της σειράς “Μπρούσκο”, Αποστόλη Τότσικα.

Την γενική επιμέλεια της εντυπωσιακής παραγωγής που έχει χαρακτήρα ταινίας μικρούς μήκους έχει ο Γιώργος Κελέφης που υπογράφει και το σενάριο. Σύμφωνα με αυτό, ο φακός ακολουθεί τον τραγουδιστή σε προσωπικές του στιγμές γεμάτες έντονα συναισθήματα, όπου βυθίζεται στις σκέψεις του, ακροβατώντας μεταξύ της μοναξιάς και της αγάπης.

Ο Θοδωρής ζει τη μοναξιά του στην καθημερινότητα, εκφράζει τον προβληματισμό του και μας παρουσιάζει πως είναι όταν απουσιάζει η αγάπη από τη ζωή και μας εντυπωσιάζει με την υποκριτική του ικανότητα.

Τα γυρίσματα έγιναν σε 10 διαφορετικές περιοχές στην Αθήνα από το Παγκράτι έως το Θησείο, το Γκάζι, το Φάληρο, την Πανεπιστημίου, σε ένα ολοήμερο γύρισμα. (δες εδώ backstage φωτογραφίες)

Το νέο clip κυκλοφόρησε μόλις λίγα 24ωρα μετά την εντυπωσιακή πρεμιέρα του συγκτοτήματος στο νέο hot στέκι της πόλης. (δες εδώ περισσότερα για την πρεμιέρα)

Read More

And More