Όταν οι Onirama συνάντησαν την… Lady Gaga!

Μια μοναδική φωτογραφία που προκάλεσε πλήθος σχολίων από τους θαυμαστές του, ανέβασε ο γνωστός τραγουδιστής των Onirama Θοδωρής Μαραντίνη, πριν λίγες ώρες στο προφίλ του στο Facebook.

Πρόκειται για μια φωτογραφία που τον δείχνει να ποζάρει δίπλα στην μοναδική Lady Gaga. Ο γνωστός τραγουδιστής ανέβασε την φωτογραφία στο προφίλ του και της έδωσε τον τίτλο: “Onirama with Lady Gaga”. O ίδιος, βέβαια, είχε φροντίσει να προετοιμάσει εδώ και λίγες ώρες τους φίλους του στο Facebook, λέγοντας πως ετοιμάζει μια έκπληξη…
Έτσι μόλις εκείνος ανέβασε από το κινητό του τη φωτογραφία με την Lady Gaga, τα μηνύματα των θαυμαστών του έπεσαν βροχή.

Οι Onirama συνάντησαν την Lady Gaga κατά τις διακοπές της στη Σαντορίνη, καθώς το συγκρότημα βρίσκεται εκεί για να ηχογραφήσει τα νέα του τραγούδια στο Black Rock Studio.

Η συνάντηση τους με την Lady Gaga, έγινε σε κάποιο εστιατόριο. Εκείνη είχε καθίσει στο διπλανό τραπέζι για φαγητό και ο Θοδωρής βρήκε την ευκαιρία να βγάλει τη φωτογραφία. Στη συνέχεια, οι Οnirama την κέρασαν ρετσίνα και μίλησαν μαζί της. Ακόμη, όπως αναφέρει στο twitter του ο τραγουδισρτής, παρόλο που ο bodyguard της ήταν λίγο οξύθυμος, εκείνη ήταν πολύ cool!


Από το twitter των Onirama!

Read More

And More