Επικοινωνιακά τρικ… για μια επιτυχημένη σχέση!

Γιατί και μια σχέση να μην έχει κι αυτή τις επικοινωνιακές της ανάγκες. Η επικοινωνιολόγος Χάιντι Λαζάνη μας δίνει μερικά tips για να κάνουμε τη σχέση μας επιτυχημένη…

Στην εποχή μας που η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων, χαράξτε κι εσείς τη δική σας… επικοινωνιακή στρατηγική και κινηθείτε αποτελεσματικά προς την επίτευξη του πρωταρχικού σας στόχου. Ποιος είναι αυτός; Μα, ποιος άλλος… μια επιτυχημένη σχέση!

Επικοινωνιακός Στόχος: Επιτυχημένη Σχέση

Μεθοδολογία:
Τα 3Α : Αγάπη, Αυθεντικότητα Συναισθημάτων, Αναπόληση πρώτου ραντεβού

Πλάνο ενεργειών:
-Ξυπνήστε πρώτη και φτιάξτε του μια κούπα ζεστό αρωματικό καφέ και συνοδέψτε τη με ένα κομμάτι σοκολάτας… για να ξεκινήσει γλυκά η μέρα!

-Διαλέξτε του μια έντονη χρωματιστή γραβάτα ή ένα χαρούμενο t-shirt (ανάλογα το στιλ του) και πείτε του πως θα του φέρει γούρι στο πρωινό δύσκολο ραντεβού του, στη δουλειά του κλπ.

-Κοιτάξτε τον στα μάτια κάθε φορά που σας μιλά ή του μιλάτε όπως ακριβώς την πρώτη φορά. Μην μου πείτε πως έχετε ξεχάσει το πώς;

-Αφήστε σημειώματα στο ψυγείο χρησιμοποιώντας ροζ χαρτάκια για τα γλυκόλογά σας, κίτρινα για τα ψώνια που πρέπει να φέρει και πράσινα για το βραδινό πρόγραμμα που έχετε ήδη κανονίσει. Έτσι, να έχει να “ελπίζει” κι αυτός σε ένα ιδιαίτερο βράδυ, να έχει κάτι όμορφο να περιμένει.

-Κόψτε λουλούδια από τη γλάστρα σας και γεμίστε το βάζο στην τραπεζαρία σας. Αφήστε τα λουλούδια να κλέψουν το πλάνο όταν επιστρέψει το βράδυ στο σπίτι… Θα δει πόσο σας μοιάζουν!

-Ετοιμαστείτε για τη δουλειά και φορέστε το πιο ωραίο σας χαμόγελο… Η ζωή είναι γυναίκα και εσείς επίσης. Μην το ξεχνάτε!

-Αφήστε να σας φλερτάρουν και να σας περιεργαστούν με τα μάτια τους στο δρόμο προς τη δουλειά χωρίς να δείχνετε πως σας ενδιαφέρει γιατί εξάλλου εσείς έχετε ήδη τον … ιππότη σας!

-Πριν γυρίσετε το βράδυ στο σπίτι βάλτε στο συρτάρι της μνήμης τα κακά της ημέρας. Κρατήστε τα καλά και μην αφήσετε τίποτα να σας χαλάσει λίγες ώρες χαλάρωσης με φίλους ή τον σύντροφό σας!

-Δώστε του μια γλυκιά αγκαλιά και πείτε του και δυο όμορφα λόγια… κρυφά στο αυτί. Σας θυμίζει το πρώτο ραντεβού;

Χρονική Κατανομή Ενεργειών: 365 ημέρες το χρόνο, 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες την ημέρα, 60 λεπτά την ώρα…

Read More

And More