Ένας άντρας σχολιάζει τις 5 παγίδες που μπορεί να πέσει μια γυναίκα!

Τι να ‘ναι αυτό που ξάφνου μέσα μου φουντώνει… όταν σε βλέπω να γελάς ειρωνικά! Έλεγε ένα παλιό τραγουδάκι και αναλογίζομαι αν έχεις ποτέ καθίσει να σκεφτείς τον τρόπο που αντιμετωπίζεις έναν άνδρα. Μια ερωτική επαφή είναι με έναν τρόπο σαν το καζάνι της μάγισσας. Δυο πρέζες libido, 1 ιδέα πρόστυχου βλέμματος, 5 μεζούρες μέλια και προσοχή στο νερό! Δεν φτιάχνουμε νερόβραστη σούπα! Είσαι σίγουρη πως γνωρίζεις καλά τη δοσολογία;

Magica De Spell του έρωτα
Μπορεί να μην είμαι γκουρού του έρωτα, όμως μπορώ πολύ εύκολα να σου πω τι είναι εκείνο που αν πέσει σε υπερβολική δόση στο “χαρμάνι” θα κάνει την έκρηξη. Την μαγική έκρηξη που χρησιμοποιούν όλοι οι μάγοι για να εξαφανιστούν πίσω από σύννεφα καπνού.

1. Η αγάπη μου ο νταλικέρης: Αντιλαμβάνομαι πως το βρίσιμο δεν είναι αποκλειστικά αντρικό προσόν! Παρόλα αυτά δεν είναι και ό,τι πιο κομψό να βλέπω μια γυναίκα να βρίζει από το πρωί εως το βράδυ. Φαντάσου το σκηνικό. Κολλημένη στην κίνηση να οδηγείς με εμένα συνοδηγό και να “πεταχτεί” κάποιο αυτοκίνητο αντικανονικά. “Α, το μ***α!” Ναι, θα το πούμε όλοι αυτό. Δεν θα σοκαριστώ. Αν όμως ανοίξεις τον οχετό και δεν σταματήσεις παρά 30 λεπτά αργότερα, τότε μάλλον αν γυρίσεις στη θέση του συνοδηγού θα την βρεις άδεια.

Τι σκέφτομαι: Σε διαβεβαιώ πως αν και το “Μίλα μου βρόμικα” στο κρεβάτι λειτουργεί ιδανικά, το Μίλα μου Βρόμικα σε κοινωνικές και άλλες εκδηλώσεις θα με κάνει να τρέχω.

2. Η σεξοβόμβα: Είμαι στο μπαρ… Σε βλέπω να με κοιτάς προκλητικά και αισθάνομαι πως λίγο θέλεις για να κάνεις την θρυλική κίνηση του Βασικού Ενστίκτου. Άλλωστε τα μικροσκοπικά ρούχα που έχεις επιλέξει δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια. Όπως καταλαβαίνεις έχεις τραβήξει την προσοχή μου. Είναι όμως αυτό από μονο του αρκετό; Πλησιάζεις λοιπόν και μου ψυθιρίζεις στο αυτί κάτι μεταξύ “Voulez vous coucher avec moi” και “Σε θέλω σαν τρελός, σαν τυφλός που ψάχνει φώς!” Δύο είναι τα σενάρια που ενδέχεται να συμβούν στην επόμενη σκηνή.

Σενάριο 1ο: Φεύγουμε κατ’ ευθείαν για το σπίτι σου κάνουμε αχαλίνωτο σεξ και εκεί κατα τις δύο τα ξημερώματα μαζεύω τα ρούχα στο χέρι και φεύγω σαν τον κλέφτη. Μην περιμένεις φυσικά να βρεθούμε ξανά. Κανείς άνδρας δεν θέλει μια γυναίκα που είναι έτοιμη για όλα, για μόνιμη σχέση.

Σενάριο 2ο: Βάζω το κεφάλι κάτω και κάνω πως δεν άκουσα. Αν δεν έχω φαντασίωση το One night stand με την προκλητικά σέξι γυναίκα στο μπαρ δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια. Μπορεί να θέλω κι εγώ να μου δώσεις σημάδια πως θέλεις, αλλά από αυτό μέχρι το να μου τα προσφέρεις όλα στο πιάτο από το πρώτο λεπτό υπάρχει τεράστια διαφορά.

3. Δυναμική γυναίκα. Ή μήπως ευνούχος; Είναι ωραίο μια γυναίκα να είναι δυναμική. Να ξέρει τι θέλει και να το διεκδικεί στα ίσια. Και να είσαι σίγουρη πως είναι αυτός ο χαρακτήρας μου θα με γοητεύσει από το πρώτο λεπτό. Όλοι επιθυμούμε πιο πολύ κάτι που το θαυμάζουμε. Μια γυναίκα που έχει έναν αέρα… Μαζί λοιπόν με την αυτοπεποίθηση, ανεβάζεις και το σεξ απίλ σου. Αν όμως το παρακάνεις μπορεί και να τρομάξω. Γιατί είναι διαφορετικό να σε ακούω να εξιστορείς πως επιβλήθηκες στη δουλειά σου και πέρασε η πρότασή σου και άλλο να νιώθω πως με “σκιάζεις”. Με κρύβεις πίσω από την πληθωρική σου προσωπικότητα.

Τι σκέφτομαι
: Όσο κι αν ως σύγχρονος άνδρας γουστάρω να παραχωρήσω κάτι από την ανδρική κυριαρχία στο ταίρι μου, στο τέλος της ημέρας θέλω να αισθάνομαι πως εξακολουθώ να είμαι αυτό που έλεγαν οι παλιές η “κολώνα του σπιτιού”! Αν στη σχέση είμαι θεατής και το μόνο που κάνω είναι να σε ακολουθώ, τότε και θέματα αυτοπεποίθησης θα αναπτύξω και άβολα θα νιώθω.

4. Γατούλα ή dominatrix; Σου έχει τύχει να γνωρίζεις έναν άντρα να ξεκινάτε μια σχέση και στο μήνα πάνω να αποδεικνύεται κάποιος άλλος; Ο δυναμικός αποφασιστικός άνδρας που σε διεκδίκησε να μεταμορφώνεται σε τρυφερό, αναποφάσιστο, που δεν παίρνει πρωτοβουλίες και σε κοιτά στα μάτια για να δει ποιο είναι το επόμενο βήμα; Αυτή η σεληνιακή μεταμόρφωση δεν αρέσει ούτε στους άνδρες. Αν με ελκύει μια γυναίκα πιο lolita, μέσα στο ροζ και το νάζι, θα ξαφνιαστώ να τη δω να κλείνει εισιτήρια για τους Metallica και να μετατρέπεται σε femme fatale. Και το αντίθετο… αν μια δυναμική γυναίκα με ιντριγκάρει, θα παραξενευτώ να την δω να βγάζει από μέσα της τη χαρωπή νοικοκυρά που θα ευχαριστήσει τον άνδρα του σπιτιού.

Τι σκέφτομαι
: Φυσικά όταν μια σχέση προχωρά και οι δύο είμαστε έτοιμοι να βγάλουμε πιο προσωπικά πράγματα. Να δείξουμε τις αδύναμιες μας στον άλλο. Ή αντίστοιχα να πατήσουμε πόδι όταν κάποια συνήθεια στον άλλο μας πιέζει. Όμως θέλει κι αυτό το μέτρο του. Γιατί αλλιώς θα πιστέψω πως μέχρι σήμερα έπαιζες έναν ρόλο. Και μόλις πέτυχες τον σκοπό σου έβγαλες τον πραγματικό σου εαυτό. Έναν εαυτό για τον οποίο δεν είχα ιδέα.

5. Η σεξωγήινη: Φαντασιώσεις…όλοι έχουμε! Υπάρχουν άνδρες που ονειρεύονται εκείνη τη γυναίκα που θα εκπληρώσει τις πιο τρελές τους φαντασιώσεις από το πρώτο βράδυ. Μην το κάνεις… Ας τους να λένε. Μπορεί να το θέλουν, αλλά 9 στους 10 αν το αποκτήσουν από την πρώτη φορά θα φρικάρουν. Στερεότυπο δεν λέω. Αλλά το ανδρικό μυαλό κάνει αμέσως αρνητικές σκέψεις. “Για να το κάνει σε μένα από το πρώτο βράδυ, το έχει κάνει σε όλους!”, “Με πόσους μπορεί να έχει πάει για να ξέρει τόσα πολλά” (εδώ είναι αυτή η παρανοϊκή εντύπωση πως αποτελούμε για κάθε γυναίκα τον Πυγμαλίωνα), “Αν τα κάνει αυτά από την πρώτη μέρα, τι θα κάνει στη συνέχεια;” κ.α.

Η ΣΧΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΥΨΗΛΗΣ ΤΕΧΝΙΚΗΣ
Είναι όπως όταν φτιάχνεις ένα γλυκό. Αν την παραχτυπήσεις τη μαρέγγα θα κόψει! Έτσι και με τις σχέσεις, χρειάζεται να ξέρεις που να βάζεις το μέτρο. Περίτεχνες κινήσεις υψηλής δυσκολίας που όμως θα σε ανταμείψουν με ένα άρτιο αποτέλεσμα. Τι λές; Ξεκινάμε;

Του Λευτέρη Σαββίδη

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Bravo bre Lefteri..Makari na itan polloi antres san esena kai na embathinan toso..Latrevo ola sou ta arthra…

  2. Σεξιστικό και και ανόητο κείμενο. Δείχνει άνδρα γαλουχημένο στην πατριαρχία με όλα του τα κόμπλεξ και τις ελλείψεις. Έχει και μια φαν, ο καημενούλης, που τον επευφημεί (charity work, μάλλον)! Οι γυναίκες δεν είναι αυτοκίνητα να θεωρούνται ότι χαλάνε από την πολύ χρήση, θα έπρεπε κάποιος να του το διδάξει από τα μικρά του ούτως ώστε να μην παραμείνει φυλακισμένος στην ελαχιστότητα του και τα κόμπλεξ (αλήθεια τόσο σε τρομάζει ότι οι προηγούμενες εμπειρίες ήταν κατά πολύ καλύτερες και εσύ χάνεις στη σύγκριση; Σε ψυχαναλυτή γρήγορα, δικό σου το πρόβλημα, ολόδικος σου, όχι των γυναικών). Υπάρχει άραγε καμία που να θέλει να θέλξει κάτι τέτοιους τύπους; Ίσως καμία τελείως απελπισμένη, η οποία έχει και τον οίκτο ημών των υπολοίπων που αν αυτός ήταν ο μόνος άνδρας στον κόσμο θα απαιτούσαμε ξαναμετρημα.

Τα σχόλια είναι κλειστά.

Read More

And More