ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 18 μέχρι 24 Ιουνίου. Τι λένε τα άστρα;

Άλλη μία εβδομάδα ξεκινά… Πως θα είναι άραγε; Τι λένε τα άστρα; Πως επηρεάζουν τα επαγγελματικά; Τα ερωτικά; Θα συμβεί κάτι καλό;

Αν σε απασχολεί κάτι συγκεκριμένο και θέλεις μια πιο προσωπική πρόβλεψη κάνε “κλικ” εδώ

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους την Τρίτη και να επηρεάζει όλες τις ημέρες, αν αφήσεις τον εκνευρισμό που θα έχεις να σε κατευθύνει, θα βρεθείς μπλεγμένος σε διαμάχες και εντάσεις, που δεν θα σε οδηγήσουν πουθενά. Μην παρασυρθείς, λοιπόν, και απόφυγε με κάθε τρόπο τις υπερβολικές κινήσεις και τα βαριά λόγια. Οι αντιθέσεις που θα προκληθούν τώρα, δύσκολα γεφυρώνονται και πρέπει να παλέψεις, για να διατηρήσεις σε καλά επίπεδα τις σχέσεις εκείνες που σε αφορούν και είναι σημαντικές για τη ζωή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, τα πράγματα θα πάνε καλά εφόσον συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Μην ξεσπάς στο σύντροφό σου άδικα, αντίθετα προσπάθησε να μοιραστείς τα προβλήματά σου μαζί του και θα αποφύγεις τα άσχημα σενάρια. Εσένα που σε έχει κυκλώσει η μοναξιά υπάρχει πιθανότητα να κάνεις μια ερωτική γνωριμία το διάστημα που η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, από την Παρασκευή μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής, γι αυτό αυτές τις ημέρες μην καθίσεις λεπτό στο σπίτι.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου θα έχεις πολύ χρήσιμες επαφές με τους συνεργάτες σου και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις κάποια σχέδια που έμεναν στάσιμα εδώ και πολύ καιρό. Δείξε προσοχή στα οικονομικά σου, που είναι και η κύρια πηγή του εκνευρισμού σου. Απόφυγε τις άσκοπες αγορές, για να μπορέσεις να βάλεις σύντομα μια σειρά.

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, ίσως πρέπει αυτήν την εβδομάδα, που ο Ερμής θα κινείται για τελευταίες ημέρες στον φιλικό Καρκίνο, να αναλογιστείς τα λάθη σου και να δεις ποια είναι αυτά τα πράγματα που χειρίζεσαι με λάθος τρόπο και τι πρέπει να κάνεις, για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τα γεγονότα. Προσοχή στον αυθορμητισμό και τη βιασύνη, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε δυσάρεστες καταστάσεις. Στον εργασιακό τομέα, κάποια προβληματική κατάσταση, ίσως να απαιτήσει καλύτερους ελιγμούς ή μεγαλύτερο κόπο για να υποχωρήσει ή να λυθεί. Να είσαι συγκεντρωμένος.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, αγαπητέ Ταύρε, μπορεί να έχουν εντάσεις και να φτάσεις να λογομαχείς με τον σύντροφό σου χωρίς ουσιαστικό λόγο. Πρόσεξε λοιπόν την συμπεριφορά σου και μην μεγεθύνεις αυτά που σας συμβαίνουν. Προτίμησε αντ’ αυτού να γεμίσεις τον χρόνο σου με ευχάριστα και δημιουργικά πράγματα και μην αναλώνεσαι σε ανούσιες διαφωνίες. Όσοι είστε αδέσμευτοι, αποφασίστε τι θέλετε και μην δέχεστε τίποτα λιγότερο. Δεν υπάρχει λόγος να συμβιβάζεστε. Πολύ γρήγορα, με την Αφροδίτη να επανέρχεται σε ορθή πορεία από την επόμενη εβδομάδα στους Διδύμους, θα βρείτε αυτό που σας αντιπροσωπεύει.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Ταύρος, στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις που σε εκνευρίζουν, με αποτέλεσμα να ξεσπάς στους συνεργάτες σου. Μέτρησε τα λόγια σου και βρες την ψυχραιμία σου. Κάποιες προτάσεις που θα σου γίνουν, ίσως να είναι συμφέρουσες για την μελλοντική σου εξέλιξη και πρέπει να τις αξιολογήσεις με την ανάλογη σοβαρότητα. Τα οικονομικά σου είναι σε δύσκολη εβδομάδα, αφού τα έξοδά σου θα αυξηθούν. Βάλε ένα πρόγραμμα και μην το παραβιάζεις, για τίποτα και για κανέναν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, η εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιό σου την Τρίτη, είναι κατάλληλη για να βρεις την χαμένη σου ηρεμία και να συγκεντρωθείς. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που πρέπει να σκεφτείς και κυρίως εκείνα που αφορούν στο παρελθόν σου και τα οποία εξακολουθούν να προκύπτουν μπροστά σου. Τα αποτελέσματα κάποιων προσπαθειών που καταβάλλεις μπορεί να μην είναι άμεσα ορατά, αυτό όμως δεν πρέπει να σε αποθαρρύνει και να σταματά τον αγώνα σου. Εσύ συνέχισε τις προσπάθειες σου, γιατί πολύ γρήγορα θα δικαιωθείς για όλα τα καλά που έχεις κάνει μέχρι τώρα.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, μπορείς να συζητήσεις με το σύντροφό σου την εξέλιξη της σχέσης σας και να κάνετε νέα σχέδια για το μέλλον. Με τον κυβερνήτη σου Ερμή για τελευταίες ημέρες στον Καρκίνο, να σε ευνοεί, θα φέρεις στο προσκήνιο θέματα συναισθηματικής φύσεως και θα νιώσεις ικανοποιημένος από όλα όσα θα ακούσεις από την μεριά του συντρόφου σου. Αν δεν έχεις κάποια μόνιμη σχέση, οι μέρες θα σου φέρουν γνωριμίες μέσα από τον ευρύτερο κοινωνικό σου κύκλο. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που θα σου παρουσιαστεί και μην αφαιρείς από τους άλλους την χαρά να σε γνωρίσουν καλύτερα… γιατί και εσύ στην τελική θα χάσεις!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Δίδυμε, ό,τι και να γίνει, χρειάζεται να είσαι ψύχραιμος και μεθοδικός, ώστε να μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός, με τον οποίο θα έρθεις αντιμέτωπος, θα είναι μεγάλος και από άτομα που ούτε καν φαντάζεσαι. Στα οικονομικά σου, θα μπορέσεις να τα πας πολύ καλύτερα, αν λειτουργήσεις χωρίς άγχος και πανικό. Θα υπάρξει μία μικρή βελτίωση και με το πρόγραμμα που ακολουθείς, θα μπορέσεις να κάνεις αρκετή οικονομία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, αυτήν την εβδομάδα ο συναισθηματισμός παίρνει το πάνω χέρι και σε κάνει ιδιαίτερα ευαίσθητο. Αυτή η διάθεση μπορεί να σε κάνει να κλειστείς στον εαυτό σου και να αποφύγεις τις πολλές συναναστροφές. Η αλήθεια είναι όμως ότι δεν σου φταίνε οι γύρω σου και ότι η απομόνωση και η μελαγχολία δεν θα σε βοηθήσουν ιδιαίτερα. Με τον πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή να σε ευνοεί από το ζώδιό σου, προσπάθησε να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους που εμπιστεύεσαι και μην τα κρατάς όλα μέσα σου, γιατί στο τέλος θα πνιγείς.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η επιρροή που δέχεσαι από τη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στις 19, στους Διδύμους, σε κάνει λίγο περισσότερο γκρινιάρη από ό,τι συνήθως, φίλε Καρκίνε, και αυτό μπορεί να σε φέρει σε σύγκρουση με το σύντροφό σου. Μην μιλάς, πριν σκεφτείς αν έχεις το δίκιο με το μέρος σου, και μην τον παιδεύεις με παιδιάστικα καμώματα, γιατί έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα. Αν πάλι έχεις ερωτικές μοναξιές, με την Αφροδίτη να συνεχίζει την ανάδρομη πορεία της, το παρελθόν σου μπορεί να επιστρέψει και να φλερτάρεις με κάποιο άτομο που γνώριζες από παλιά. Μην κάνεις πράγματα που δεν σε εκφράζουν, απλά και μόνο για να επιβεβαιωθείς.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Καρκίνος, η δουλειά σου είναι αρκετά φορτωμένη από υποχρεώσεις και καλό είναι να μη βάλεις καινούργιες γιατί θα αγχωθείς και δεν θα είσαι αποτελεσματικός. Ξεμπέρδευε πρώτα με αυτές που ήδη έχεις και μετά βλέπεις… Να θυμάσαι ότι η πρόοδος έρχεται με αργά και σταθερά βήματα και όχι μονομιάς. Στα οικονομικά, απόφυγε τις αποφάσεις που μπορεί να σε βάλουν σε έξοδα. Δείξε ωριμότητα, για να μην μετανιώσεις τις κινήσεις σου και βρεθείς εκτεθειμένος.

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέων, πολλά ζητήματα που αφορούν στην οικογένειά σου, θα αρχίσουν να εξελίσσονται θετικά αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται την Τρίτη στους Διδύμους και τον Ερμή για τελευταίες ημέρες στον Καρκίνο, αλλά αυτό δεν πρέπει να σε κάνει να επαναπαυτείς, γιατί θα χάσεις πολύτιμο χρόνο. Απόφυγε με κάθε τρόπο να ακολουθήσεις τον αυθορμητισμό σου και να κάνεις ό,τι σου έρχεται στο μυαλό. Χρειάζεται λίγη παραπάνω σκέψη, ώστε να διασφαλίσεις όσο περισσότερο γίνεται τα συμφέροντά σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Λέων, πρέπει να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου και να δώσεις λύσεις σε προβλήματα που σε απασχολούν μέσα στη σχέση σου. Οι ημέρες είναι καλές για συζητήσεις και εξομολογήσεις, που θα διορθώσουν το βεβαρημένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και το σύντροφό σου. Εσύ που κάνεις μόνιμη παρέα με την μοναξιά, να ξέρεις ότι αυτή η εβδομάδα σε καλεί να ζήσεις ερωτικές στιγμές με νέα πρόσωπα, που θα μπουν τώρα στη ζωή σου ή ακόμη και με παλιούς, όχι όμως ξεχασμένους έρωτες.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, τα πράγματα πάνε καλά αλλά χρειάζεται μεγάλη προσοχή, για να μην διαταράξεις τις ισορροπίες. Μην πάρεις ρίσκα και μην υποκύψεις σε πιέσεις, για κάποιες συμφωνίες που θα σου προταθούν. Ειδικά στα οικονομικά σου, πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός για να μην χάσεις χρήματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αγαπητέ Παρθένε, αυτή η εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, στις 19 του μήνα, φέρνει εσωτερικές συγκρούσεις και σε κάνει λίγο αναποφάσιστο. Από τη μια, η λογική και από την άλλη το συναίσθημα, σε οδηγούν σε δρόμους που σε διχάζουν. Καλύτερα να πάρεις παραδείγματα από το παρελθόν και να σκεφτείς πού σε έχει οδηγήσει μέχρι τώρα το ένστικτό σου. Με βάση αυτό, θα ξέρεις αν πρέπει να το ακολουθήσεις ή όχι. Άλλωστε, ο Άρης από το ζώδιό σου σε βοηθάει σημαντικά να δρομολογήσεις κάποια από τα σχέδιά σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, είναι σε πολύ καλό δρόμο και ο διάλογος θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου, φίλε Παρθένε. Οι ημέρες είναι καλές για να επαναπροσδιορίσετε τους κοινούς σας στόχους και να βάλετε νέα πλάνα στη ζωή σας. Αυτό θα σας αναπτερώσει το ηθικό και θα σας δέσει συναισθηματικά. Και εσύ που ακόμη δεν έχεις βρει κάτι ενδιαφέρον στη ζωή σου, μην αφήσεις τα βράδια σου να περνούν χωρίς να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν, με την κατάλληλη παρέα. Και ο έρωτας… αν είναι να ’ρθει, θε να ’ρθει!!!

Επαγγελματικές
Αν είσαι Παρθένος, στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες καθυστερήσεις αρχίζουν να μένουν πίσω. Όλα προχωρούν όπως τα θέλεις και τα σχέδιά σου μπαίνουν σε μια σειρά. Απόφυγε τώρα τις μεγάλες αλλαγές, γιατί θα ρισκάρεις και ο καιρός δεν είναι ιδανικός για τέτοιες ενέργειες. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Τα έξοδα είναι πολλά και χρειάζεται πολύ οργάνωση, για να μην ξεφύγεις.

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, την εβδομάδα αυτή, με τη θετική για το ζώδιό σου Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους φιλικούς σου Διδύμους στις 19 του μήνα, μπορείς πλέον να στηριχθείς στις δυνάμεις σου και να δείξεις εμπιστοσύνη στις ικανότητές σου, που είναι πάρα πολλές. Μην κάνεις πίσω, σε κάποια σχέδια, τα οποία σκέφτεσαι εδώ και καιρό αλλά δεν τολμάς να υλοποιήσεις, γιατί η τύχη τώρα είναι με το μέρος σου. Οι συναναστροφές που θα κάνεις, θα σε βοηθήσουν να πλησιάσεις ένα βήμα πιο κοντά στους στόχους σου και θα νιώσεις απόλυτα ικανοποιημένος.

Αισθηματικές
Σε ό,τι αφορά στον αισθηματικό σου τομέα, φίλε Ζυγέ, ανοίξου και δείξε όλη σου την αγάπη στο σύντροφό σου. Θα αισθανθείς πολύ καλύτερα και εσύ, αλλά και αυτός. Το Σαββατοκύριακο οργάνωσε μία βόλτα στα μαγαζιά ή μία κοντινή καλοκαιρινή εξόρμηση και ρίξε το λίγο έξω, όσο βέβαια σε παίρνει οικονομικά. Κι αν η μοναξιά επιμένει να είναι κοντά σου, φανέρωσε την τρυφερότητα και τον ερωτισμό σου, και ο Ερμής για τελευταίες ημέρες στον Καρκίνο θα φέρει κοντά σου το άτομο που σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Ζυγός, χρειάζεται να φτιάξεις ένα πρόγραμμα και να το ακολουθήσεις πιστά. Οι αρμοδιότητες που έχεις είναι πολλές και, για να τις προλάβεις, πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος σε αυτές, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια αφηρημάδας. Είναι πιθανό κάποιοι συνεργάτες να σε απογοητεύσουν, αλλά με τη δική σου ώριμη στάση, θα μπορέσεις να αποφύγεις λάθη που θα στοιχίσουν. Όσο για τα οικονομικά σου, εκεί θα έχεις ευχάριστα νέα, αφού νέες προτάσεις μπορεί να σου αποφέρουν κέρδη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, οι εξελίξεις στον εργασιακό σου χώρο συνεχίζονται, όπως και οι εντάσεις στις σχέσεις σου. Αυτοί οι δύο τομείς θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα αυτήν την εβδομάδα, με τη Νέα Σελήνη να πραγματοποιείται στους Διδύμους, στις 19. Πρέπει να είσαι καλά οργανωμένος ψυχολογικά, για να μην πέσεις θύμα στην πολεμική τακτική των άλλων, που φαίνεται πως οξύνεται. Προσπάθησε να βαδίζεις σταθερά μέσα από τις στενωπούς, προστατεύοντας όσο καλύτερα μπορείς τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, μην κρατάς όλες σου τις σκέψεις για τον εαυτό σου. Με την εύνοια που σου στέλνει ο Ερμής από το ζώδιο του Καρκίνου, μίλα με τον σύντροφό σου και προσπάθησε να καταλάβεις και τη δική του πλευρά. Γενικά, μην απομονώνεσαι και μην είσαι απόλυτος στις απόψεις σου, γιατί πάντα υπάρχει και διαφορετική οπτική στα πράγματα. Αν είσαι μόνος σου, οι συνθήκες είναι πολύ καλές για νέες γνωριμίες, που μπορεί να οδηγήσουν σε ερωτική σχέση.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου, φίλε Σκορπιέ, θα διανύσουν μία δύσκολη εβδομάδα, αλλά με ένα καλό πρόγραμμα θα καταφέρεις να τελειώσεις με όλες σου τις υποχρεώσεις, χωρίς να αγχώνεσαι. Προσοχή στα έξοδα, τα οποία βγαίνουν εκτός ελέγχου και σε πιέζουν. Πρέπει να κάνεις έναν καλό προγραμματισμό, για να τακτοποιήσεις τις οικονομικές σου υποχρεώσεις και να μην δημιουργήσεις νέες.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, πρόσεξε πολύ αυτήν την εβδομάδα τις κινήσεις που θα κάνεις, καθώς κάποιες αποφάσεις που θα κληθείς να πάρεις, θα είναι καθοριστικές για το μέλλον σου. Μην κρίνεις επιπόλαια τα ζητήματα που σε απασχολούν και συζήτησέ με τα άτομα που εμπιστεύεσαι, να σου πουν την γνώμη τους και την δική τους εκτίμηση. Κάτι περισσότερο από εσένα μπορεί να ξέρουν και αυτοί και να σε βοηθήσουν. Η Νέα Σελήνη, που πραγματοποιείται την Τρίτη στους Διδύμους, θα σε βοηθήσει επίσης να κάνεις τις σωστές αλλαγές, για να αναπτερώσεις το ηθικό και τη διάθεσή σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Τοξότης, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και, με λίγη καλή διάθεση, θα περάσεις μια όμορφη περίοδο και θα μοιραστείς με τον σύντροφό σου ευχάριστες στιγμές. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω και άφησε την κοινωνικότητά σου να φέρει στο πλάι σου ενδιαφέροντα άτομα. Ένα από όλα αυτά θα σου ξυπνήσει τον ερωτικό σου πόθο!!!

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου σε απασχολούν ιδιαίτερα, αγαπητέ Τοξότη, και έχεις αρκετό άγχος για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα στη δουλειά σου. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, είναι να παραμείνεις ψύχραιμος και να κινηθείς σύμφωνα με το πρόγραμμά σου. Στα οικονομικά σου, προκύπτουν αναπάντεχα έξοδα. Δείξε υπομονή και κάλυψε όσα περισσότερα μπορείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Φίλε Αιγόκερε, την εβδομάδα αυτή τα αγαπημένα σου πρόσωπα πρωταγωνιστούν και απορροφούν την προσοχή και τον δυναμισμό σου. Θα προβληματιστείς έντονα για το μέλλον των συμφερόντων σου, ενώ οι εξελίξεις γύρω από την οικογένειά σου συνεχίζουν να σε αγχώνουν, καθώς πολλά από αυτά που ήταν μέχρι τώρα δεδομένα ανατρέπονται, χωρίς την δική σου συμμετοχή. Άφησε το χρόνο να δείξει τις προθέσεις του και μην επεμβαίνεις τώρα, που δεν έχεις ακόμη έτοιμες λύσεις, όσο κι αν το άγχος σε αναγκάζει να επιταχύνεις το βήμα σου.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου, φίλε Αιγόκερε, είναι σε μια κρίσιμη περίοδο, καθώς κάποια προβλήματα του παρελθόντος θα βγουν στην επιφάνεια και θα δημιουργήσουν ένταση. Φέρσου με ωριμότητα και σεβασμό απέναντι στο σύντροφό σου και μην βλέπεις τα πράγματα μονόπλευρα, γιατί στο τέλος εσύ θα χάσεις. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, εμπιστεύσου περισσότερο τα συναισθήματά σου και θα δεις ότι θα σε αποζημιώσουν. Ο έρωτας τον τελευταίο καιρό σε περιτριγυρίζει αδιάκοπα και δεν μπορεί… θα σε κατακτήσει!!!

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα σου χρειαστεί πολύ ψυχραιμία και ορθότητα, για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα φέρει στο προσκήνιο η Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στους Διδύμους. Πρέπει να είσαι αντικειμενικός, ρεαλιστής και να διώξεις κάθε ίχνος συναισθηματισμού, ώστε να δεις ποιο είναι το συμφέρον σου. Όλες οι στάσιμες καταστάσεις, σύντομα θα αρχίσουν να εξελίσσονται, με την δική σου σκληρή δουλειά και συνέπεια. Τα οικονομικά σου από την άλλη, έχουν την πρώτη θέση στο μυαλό σου. Κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς, χωρίς όμως να πανικοβάλλεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, πολλά από τα σχέδιά σου καθυστερούν, γιατί μάλλον πρέπει πρώτα να πείσεις τους άλλους για όσα έχεις στο κεφάλι σου και μετά να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Μην αφήσεις τις καταστάσεις χωρίς να κάνεις ό,τι μπορείς, γιατί ακόμα κι αν χρειαστεί να καταβάλεις επιπρόσθετες προσπάθειες, στο τέλος θα δεις ότι άξιζε τον κόπο. Το Σαββατοκύριακο, κάποια οικογενειακά γεγονότα, που όμως δεν σε αφορούν άμεσα, θα γίνουν αιτία να αυξηθεί η νευρικότητα σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Υδροχόε, θα πρέπει να κάνεις το μεγάλο βήμα και να ξεπεράσεις κάποια θέματα του παρελθόντος, που δεν σε αφήνουν να κάνεις σχέδια για το μέλλον. Κοίταξε μπροστά και, με την βοήθεια της Νέας Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη στους Διδύμους, όλα θα πάνε ανέλπιστα καλά. Αν η μοναξιά είναι η μοναδική σου παρέα, αυτή η εβδομάδα είναι μία καλή περίοδος για να φλερτάρεις και να περάσεις όσο καλύτερα μπορείς. Έχεις κοντά σου άτομα που σου φτιάχνουν την διάθεση και η παρέα μαζί τους σου ανυψώνει το ηθικό και σου φτιάχνει το κέφι.

Επαγγελματικές
Αν είσαι Υδροχόος, η δουλειά σου πηγαίνει καλύτερα απ’ όσο νομίζεις και, αν δεις τα πράγματα χωρίς άγχος, θα διαπιστώσεις ότι όλα κινούνται υπέρ σου. Εξάλλου, έχεις αποδείξει στον εαυτό σου πως μπορείς να τα καταφέρεις πολύ καλά, όποιες κι αν είναι οι δυσκολίες. Ακόμα και τα οικονομικά σου έχουν την δυνατότητα να αυξηθούν και διάφορα προβλήματα που είχες μπορούν να ξεπεραστούν, αν είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις και στις οφειλές σου.

ΙΧΘΕΙΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, αυτή την εβδομάδα η δύναμη σου θα είναι τέτοια, που θα νομίζεις πως μπορείς να τα καταφέρεις όλα μόνος σου, χωρίς την βοήθεια των άλλων. Δες λίγο διαφορετικά τα πράγματα και μην παίρνουν τα μυαλά σου αέρα, γιατί εύκολα μπορεί να οδηγηθείς σε λάθος κινήσεις και να πάρεις βιαστικές αποφάσεις, χωρίς να έχεις σκεφτεί τις μελλοντικές επιπτώσεις. Υπάρχει πιθανότητα να πεις κουβέντες, που θα πληγώσουν τους δικούς σου ανθρώπους, λόγω του υπέρμετρου εγωισμού σου. Έχε το νου σου!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ιχθύ, η εβδομάδα με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στο ζώδιο των Διδύμων, μπορεί να είναι πολύ καλή, αν κι εσύ από την πλευρά σου φερθείς με βάση τη λογική. Η ερωτική σου διάθεση θα είναι έντονη και μπορείς να εκπλήξεις το σύντροφό σου, με κάποιες κινήσεις που θα κάνεις. Μην παρασυρθείς σε εντάσεις, που θα σου χαλάσουν το κέφι. Κι αν ακόμη βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, μην χάνεις την αισιοδοξία σου και σύντομα η ζωή σου θα αλλάξει.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου, αν ανήκεις στους Ιχθείς, τα πράγματα πηγαίνουν καλά και θα σου γίνουν διάφορες προτάσεις, που θα σε ενθουσιάσουν. Πρόσεξε όμως, γιατί όσα φαίνονται στην αρχή πολύ βολικά, αν τα σκεφτείς καλύτερα, μπορεί να μην σε συμφέρουν τόσο πολύ. Τα οικονομικά σου βελτιώνονται, καθώς τα έσοδα μπορούν να αυξηθούν, με λίγη προσπάθεια και αυτοσυγκράτηση.

Read More

And More