Σάκης Ρουβάς: Αποφασισμένος να μας ανεβάσει “Πιο ψηλά” με τη νέα dance επιτυχία του!

Λίγο πριν το grand finale του φαντασμαγορικού The Ace Of Hearts Tour στις 11 Οκτωβρίου στο Tae Kwon Do, ο Σάκης Ρουβάς μας παρουσιάζει το νέο του single. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ είναι αποφασισμένος να μας ανεβάσει “Πιο ψηλά” με τη νέα του επιτυχία που υπογράφει η ταλαντούχα μουσική παραγωγός και Dj Xenia Ghali.

Το νέο του dance κομμάτι έχει έντονα electro στοιχεία και ξεχωρίζει για τον upbeat ρυθμό του! Η πρώτη επίσημη παρουσίασή του έγινε με την εκδοχή “Open Eyes”, στα World Music Awards 2014 όπου ο Σάκης το παρουσίασε live στο stage του Monte Carlo Sporting Club. Δες εδώ !

Είναι πρώτος Έλληνας τραγουδιστής που παρουσίασε το show του σε έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς θεσμούς παγκοσμίως ενώ βραβεύθηκε με το “Greek Legend Award” μπαίνοντας στο Πάνθεον των μεγαλύτερων εν ζωή καλλιτεχνών. Διάβασε εδώ περισσότερα!

Εκτός από την μουσική σύνθεση του κομματιού η Xenia Ghali έχει αναλάβει και την παραγωγή ενώ οι στίχοι είναι της Connie Brouss. Λίγο λοιπόν, πριν το απολαύσεις live στο μουσικό υπερθέαμα με το οποίο ολοκληρώνεται η επιτυχημένη περιοδεία του The Ace Of Hearts Tour πάρε μία γεύση παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο γιος του Nicola Sarkozy θα παίξει μουσική στην συναυλία του Σάκη Ρουβά!

Δούκισσα Νομικού: Η έκπληξη που ετοιμάζει με τον Σάκη Ρουβά!

Σάκης Ρουβάς: Με grand finale και πολλές εκπλήξεις επιστρέφει το The Ace Of Hearts Tour!

Άκουσε το ολοκαίνουριο τραγούδι των Onirama!

Read More

And More