ΑΡΙΘΜΟΛΟΓΙΑ: Τι προβλέπει ο Μάιος για τα ερωτικά και τα επαγγελματικά σου;

Τι γίνεται όταν η λογική έρχεται σε αναμέτρηση με το συναίσθημα; Εσύ ποιο δρόμο εμπιστεύεσαι; Το δρόμο του μυαλού ή της καρδιάς; Αυτόν το Μάιο είναι βέβαιο ότι ο ρεαλισμός και η πρακτικότητα θα βάλουν την πινελιά τους σε όλους τους τομείς της ζωής μας και θα προσπαθήσουμε κατά κάποιο τρόπο να κάνουμε αυτό που πρέπει για να γλιτώσουμε λάθη και κακοτοπιές.

Αριθμός Μαΐου: 4
Ο αριθμός που αντιπροσωπεύει το γενικό κλίμα του Μαΐου είναι το 4 και προκύπτει από το άθροισμα του μήνα και του έτους που διανύουμε! Ο πέμπτος μήνας της χρονιάς στρέφει το ενδιαφέρον μας στα υλικά και στα συναισθηματικά μας αποκτήματα, όπου σε αυτούς τους τομείς θα θελήσουμε να βάλουμε γερές βάσεις. Θα προστατεύσουμε και θα υπερασπιστούμε αυτό που αγαπάμε και για το οποίο έχουμε δώσει αγώνα. Θα επικεντρωθούμε στην υλοποίηση νέων στόχων που μπορούν να μας προσφέρουν μία καλύτερη ζωή, ένα καλύτερο αύριο!

Ο έρωτας το Μάιο παίρνει μία πιο σοβαρή μορφή…
Υπευθυνότητα! Ακριβώς αυτή είναι η λέξη που χαρακτηρίζει το κλίμα που θα επικρατήσει στον τομέα των ερωτικών σχέσεων τον Μάιο. Οι επιλογές σοβαρεύουν, τα ζητούμενα πλέον γίνονται πιο απαιτητικά, ενώ η ωριμότητα στη λήψη αποφάσεων αποτελεί μονόδρομο. Για να διατηρήσεις αυτό που θέλεις κοντά σου πρέπει να κάνεις θυσίες και να δώσεις τον αγώνα σου. Οι νέες σχέσεις που θα δημιουργηθούν αυτό το μήνα θα πάρουν πολύ γρήγορα μία πιο σοβαρή μορφή, αφού από το ξεκίνημά τους θα φανούν οι προθέσεις για σταθερότητα! Ο Μάιος θα φέρει πολλές επισημοποιήσεις σχέσεων, ενώ πολλοί είναι αυτοί που θα πάρουν την απόφαση να σοβαρευτούν και να αφήσουν πίσω τους την άστατη, εργένικη ζωή τους, προκειμένου να κάνουν το αμέσως επόμενο βήμα.

Ο Μάιος δοκιμάζει καριέρα και οικονομικά!
Μην νομίζεις ότι θα είναι εύκολα τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν στον επαγγελματικό και στον οικονομικό τομέα… Ο Μάιος απαιτεί να σηκώσεις τα μανίκια και να δουλέψεις σκληρά, να αφήσεις στην άκρη τους ανταγωνισμούς, να περιορίσεις τις υπερβολές και το ρίσκο και να αφοσιωθείς σε αυτό που ξέρεις. Ο αγώνας αυτός δεν θα είναι εύκολος, όμως με έναν καλό προγραμματισμό, αλλά και με προνοητικότητα θα φανεί ότι ακόμα και σε μία τέτοια δύσκολη εποχή, μπορείς πραγματικά να τα πας καλά! Ο Μάιος φέρνει την σταθεροποίηση συνεργασιών, όμως οι απαιτήσεις αυξάνονται και το πρόγραμμα της καθημερινότητας γίνεται εξαντλητικό.

ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΟΥ ΑΡΙΘΜΟ
Για να βρεις τον προσωπικό αριθμό του Ήλιου σου, αρκεί να προσθέσεις τα ψηφία της ημέρας και του μήνα που γεννήθηκες. Αν το άθροισμα που προκύπτει είναι διψήφιο, τότε πρόσθεσε τα δύο ψηφία για να προκύψει μονοψήφιος αριθμός.

Παράδειγμα: Ημερομηνία γέννησης 29 Δεκεμβρίου (δηλαδή 29/12)
Προσθέτουμε την μέρα και τον μήνα γέννησης: 2+9+1+2=14
Προέκυψε διψήφιος αριθμός, οπότε προσθέτουμε τα δύο ψηφία 1+4=5

Ο προσωπικός γενέθλιος αριθμός για το άτομο που γεννήθηκε 29/12 είναι το 5.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 1
Τόλμησε να κάνεις τις αλλαγές που πάντα ονειρευόσουν και ετοιμάσου να ζήσεις ένα μήνα που έχει συγκινήσεις, εκπλήξεις, αλλά και σημαντική ανανέωση. Η αισιοδοξία θα σε κατακλύζει, θα είσαι η ψυχή κάθε παρέας, αλλά θα θελήσεις να δοκιμάσεις κάθε τι καινούριο που θα σε βγάλει από τη ρουτίνα σου. Το μοναδικό σημείο που πρέπει να συγκρατήσεις είναι την τάση σου να παίρνεις επιπόλαιες αποφάσεις, γιατί κάποιες από αυτές θα έχουν το κόστος τους τον επόμενο μήνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ζητάς ερωτική ανανέωση και θα την έχεις αυτόν το Μάιο. Ο μήνας είναι άκρως ευνοϊκός για νέες ερωτικές γνωριμίες, οι οποίες έχουν κάτι το ασυνήθιστο ή και το απρόβλεπτο. Όσο για σένα που είσαι ήδη σε έναν δεσμό, μην επαναστατείς διεκδικώντας την ελευθερία σου. Ζωντάνεψε τη σχέση με ένα ταξίδι ή μέσω της επικοινωνίας σου με το ταίρι σου, γιατί αλλιώς θα υπάρχουν καβγαδάκια!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχεις τη δύναμη, την έμπνευση, αλλά και τις ευκαιρίες να κάνεις αλλαγές και να δείξεις τα ταλέντα και τις ικανότητές σου. Μία νέα επαγγελματική πρόταση θα σου φανεί αρκετά δελεαστική. Όσο για τα οικονομικά, περιόρισε την τόλμη και το ρίσκο και συγκράτησε το πορτοφόλι σου από έξοδα για διασκέδαση και καλοπέραση!


ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 2

ΓΕΝΙΚΑ: Οι ευαισθησίες σου θα είναι αρκετά τονισμένες και αρκετές στιγμές θα μπεις στη θέση των κοντινών σου ανθρώπων και θα θελήσεις να τους υποστηρίξεις και να τους σταθείς με τον καλύτερο τρόπο. Θα μοιραστείς ό,τι είναι δικό σου, ακόμα και την καρδιά σου. Παράλληλα, θα δεις πιο σοβαρά το μέλλον σου, παίρνοντας την απόφαση ότι πρέπει πλέον να κινηθείς σε ένα πιο ώριμο πλαίσιο.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Έχεις την ανάγκη να έχεις στο πλάι σου έναν σύντροφο με τον οποίο θα είσαστε ένα. Αν είσαι ήδη σε μία σχέση, τότε το κλίμα θα γίνει πιο ζεστό και αγαπησιάρικο. Τα μαύρα σύννεφα από τη σχέση σας θα φύγουν και ένα γεγονός θα σας φέρει πιο κοντά. Αν δεν έχεις σχέση, υπάρχουν οι προοπτικές μίας νέας γνωριμίας μέσα από το χώρο που κινείσαι ή εργάζεσαι!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Το ευχάριστο νέο του μήνα είναι ότι οι νομικές, κληρονομικές ή γραφειοκρατικές σου υποθέσεις επιλύονται με τον καλύτερο τρόπο. Ζητήματα που ήταν σε εκκρεμότητα θα ολοκληρωθούν τώρα και θα νιώσεις ανακούφισης. Στον τομέα της εργασίας, υπάρχει μία προσωρινή στασιμότητα που σε ιντριγκάρει να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό για να την αντιμετωπίσεις.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 3
ΓΕΝΙΚΑ: Πολλές σκέψεις, ιδέες και συναισθήματα αλλάζουν μέσα σου αυτόν τον Μάιο. Έχεις τη διάθεση να απομονωθείς για λίγο από την έντονη κοινωνική ζωή, να διεισδύσεις στα άδυτα της ψυχής σου, να δώσεις απαντήσεις στον εαυτό σου και να κάνεις σημαντικά ξεκαθαρίσματα σε υποθέσεις που σε έχουν προβληματίσει. Ο Μάιος σε βοηθά να ξεπεράσεις το χτες και να ανοίξεις μία νέα σελίδα, αντιμετωπίζοντας τις καταστάσεις με περισσότερη σοφία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Δεν είναι και πολύ εύκολο το κλίμα του Μαΐου για τα αισθηματικά σου. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σε κάνουν να κρίνεις και να αποφασίσεις ποιο θέλεις να είναι το μέλλον μίας σχέσης ή γνωριμίας. Θα πάρεις αποφάσεις που θα στηρίζονται στο ένστικτό σου. Μία σταθερή σχέση θα δοκιμαστεί, ενώ οι νέες γνωριμίες (για τις singles) δεν θα έχουν πολύ γρήγορη εξέλιξη.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα οικονομικά σου δεν είναι και στα καλύτερά τους και αυτό οφείλεται σε χρέη ή υποχρεώσεις που υπάρχουν από το παρελθόν. Προς το παρόν λοιπόν, θα υποστείς την οικονομική στασιμότητα κάνοντας καλύτερο προγραμματισμό. Στα επαγγελματικά, ο Μάιος είναι ένας μήνας με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στην εργασία σου. Θα χρειαστεί για μία ακόμα φορά να αποδείξεις την αξία σου και θα τα καταφέρεις!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 4
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάιος έχει το «αλατοπίπερό» του για σένα που έχεις προσωπικό αριθμό το 4. Η αναγνώριση, η καταξίωση, η επιτυχία και ο ερωτισμός, θα βρίσκονται στο καλύτερό τους στάδιο και εσύ πραγματικά δεν θα βαρεθείς, γιατί θα υπάρξουν οι συνθήκες που θα σε κάνουν να κατακτήσεις αυτό που θέλεις τόσο πολύ. Τα πράγματα θα έρθουν έτσι που ως το τέλος του μήνα θα νιώθεις ολοκλήρωση απ’ όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Το Μάιο δεν τίθεται θέμα δέσμευσης ή σταθεροποίησης σχέσης, όμως το ερωτικό κλίμα θα είναι αρκετά παθιασμένο και απολαυστικό, ενώ οι εξελίξεις θα είναι γεμάτες υποσχέσεις για το μέλλον. Αν είσαι σε μία σταθερή σχέση, το αίσθημα της ζήλιας και του φόβου μη χάσεις από κοντά σου τον άνθρωπο που αγαπάς, θα σε κάνει να λειτουργήσεις πιο αισθησιακά και διεκδικητικά, προκειμένου να πλανέψεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις σχέση, ετοιμάσου για μία καυτή και άκρως ερωτική γνωριμία, που θα σε εξιτάρει!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Τα πιο ευχάριστα νέα του μήνα αφορούν στον τομέα των οικονομικών σου, που με κάποιο τρόπο θα καταφέρεις να έχεις ένα σημαντικό όφελος, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά. Ακόμα και στα επαγγελματικά σου υπάρχουν οι ευκαιρίες να διακριθείς και να κατακτήσεις στόχους, έχοντας στο πλάι σου την στήριξη ενός προσώπου ανώτερου σου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 5
ΓΕΝΙΚΑ: Ο Μάιος σε βοηθά να αναγνωρίσεις την αλήθεια που κρύβεται μέσα σου, αλλά και να ανακαλύψεις τι είναι αυτό που πραγματικά θέλεις. Θα πέσουν οι μάσκες στις προσωπικές σου υποθέσεις, θα πάρεις πληροφορίες που αγνοούσες και θα κλείσεις οριστικά τον κύκλο κάποιων σχέσεων ή και καταστάσεων, προκειμένου στη συνέχεια να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Πάνω από όλα βάζεις την αγάπη και αυτόν το μήνα φροντίζεις να κάνεις τα πάντα για να βρεθείς κοντά της. Αν είσαι σε σχέση, θα αποφασίσεις ποια θέλεις να είναι η εξέλιξή της. Αν δεν έχεις σχέση, τότε θα καθορίσεις τα ζητούμενά σου, θα σου δοθούν απαντήσεις για μία σχέση του παρελθόντος και θα χαράξεις μία νέα πορεία!

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Η αλήθεια είναι ότι αυτόν το μήνα θα αντιμετωπίσεις, αλλά και θα λύσεις κάποια επαγγελματικά και οικονομικά σφάλματα του παρελθόντος. Η διαδικασία αυτή δεν είναι και τόσο εύκολη και θα πρέπει να στηριχτείς στις δυνάμεις σου αναλαμβάνοντας τις ευθύνες των πράξεών σου. Ο Μάιος σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις οριστικά επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 6
ΓΕΝΙΚΑ: Καινούρια αρχή κάνεις αυτό το Μάιο. Ο μήνας σου είναι γεμάτος ενέργεια, ζωτικότητα, κέφι, αρκετά γεγονότα, αλλά και πολύ άγχος. Πολλές αλλαγές γίνονται αυτή την περίοδο στη ζωή σου και προσπαθείς γρήγορα να προσαρμοστείς σε αυτές. Παραμέρισε τον εγωισμό και απόφυγε καβγάδες με ανθρώπους που αγαπάς για να γλιτώσεις από τις παγίδες του μήνα.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Διψάς για έρωτα και νέες εμπειρίες, που θα σε κάνουν και πάλι να νιώσεις την σπιρτάδα συναισθημάτων που σου είχαν λείψει. Αυτή η μεγάλη ανάγκη σου, θα κλονίσει εσένα που έχεις μόνιμο δεσμό, γιατί θα σε διακατέχει το αίσθημα του ανικανοποίητου. Όσο για σένα που δεν έχεις σχέση, αυτόν το μήνα θα παρασυρθείς σε ερωτικές επιπολαιότητες, τις οποίες όμως θα απολαύσεις.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με τόλμη και διάθεση για ρίσκο, προσπαθείς να κυνηγήσεις νέα επαγγελματικά σχέδια, με κύριο στόχο σου να ανεβάσεις τα οικονομικά σου. Οι προτάσεις, οι συζητήσεις και οι συνεργασίες του μήνα θα είναι αρκετά ελπιδοφόρες κι εσύ ίσως σκεφτείς να κάνεις ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Καλό θα είναι να λειτουργήσεις πιο προνοητικά και προγραμματισμένα με τα οικονομικά σου!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 7
ΓΕΝΙΚΑ: Θέλεις την ηρεμία σου, τη γαλήνη και την ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Αυτόν το Μάιο λοιπόν, θα λειτουργήσεις με διπλωματία και θα συμβιβαστείς, προκειμένου να μην διαταράξεις ακόμα περισσότερο τις σχέσεις σου. Στην πορεία του μήνα θα υπάρξουν οι λόγοι για να βρεις και πάλι το χαμόγελό σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Ο ρομαντισμός είναι διάχυτος στα ερωτικά σου. Εκφράζεις τα συναισθήματά σου, δέχεσαι μηνύματα που σου δίνουν χαρά, ελπίζεις ότι όλα θα πάνε όπως τα υπολογίζεις και μάλιστα δέχεσαι την ερωτική ανταπόκριση που περίμενες. Αυτό που επιθυμεί η καρδιά σου θα μπορέσεις να το αποκτήσεις, αρκεί να το θέλεις πραγματικά.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Στο χώρο της δουλειάς σου θα προσπαθείς να λύσεις επαγγελματικές διαφωνίες, θα έρθεις πιο κοντά με συνεργάτες και με το ταλέντο της επικοινωνίας σου θα μπορέσεις να επωφεληθείς από τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου θα αρχίσουν σταδιακά να μπαίνουν σε ένα καλύτερο στάδιο.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 8
ΓΕΝΙΚΑ: Θέλεις να φύγεις διακοπές, να μετακινηθείς, να γνωρίσεις νέα μέρη και καινούριους ανθρώπους. Αυτόν το Μάη κάνεις ό,τι περνά από το χέρι σου για να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και πραγματικά οι εξελίξεις γύρω σου θα σε κάνουν να βρεις την αισιοδοξία, αλλά και το κέφι σου για δημιουργία. Οι επικοινωνίες θα είναι πολλές, οι μετακινήσεις συχνές, ενώ νέοι άνθρωποι θα μπουν τώρα στη ζωή σου.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Από το ξεκίνημα του Μαΐου έχεις διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι. Θα υπάρξει ένα άτομο που θα σε κεντρίσει εγκεφαλικά, θα παίξει ερωτικά με το μυαλό σου και θα σε κάνει να κολλήσεις συναισθηματικά, με τον τρόπο που θα σε χειριστεί. Αν είσαι σε σχέση, υπάρχουν όλες οι καλές προοπτικές για να βρεις και πάλι το γέλιο και τη χαρά με το σύντροφό σου.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μην αφήσεις καμία ευκαιρία να πάει χαμένη αυτό το Μάιο. Θα δεχθείς μία σημαντική πρόταση μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον που θα αφορά σε ένα επαγγελματικό σχέδιο και θα υπάρξουν συζητήσεις, που θα σε χαροποιήσουν. Τα οικονομικά είναι ακόμα σε μεταβατικό στάδιο, έρχονται χρήματα στα χέρια σου, φεύγουν όμως πολύ γρήγορα!

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ 9
ΓΕΝΙΚΑ: Η καριέρα και τα οικονομικά σου είναι οι βασικοί τομείς που θα σε απασχολήσουν και στους οποίους θα θελήσεις να αφιερωθείς αυτό το μήνα. Ο Μάιος του 2015 είναι σκληρός και απαιτητικός, γεμάτος υποχρεώσεις αλλά και άγχος. Δεν θα έχεις διάθεση για διασκέδαση και κοινωνική ζωή. Η επιθυμία σου θα είναι να σταθεροποιήσεις τη ζωή σου για να νιώσεις σιγουριά, ασφάλεια και ηρεμία κι αυτό θα το καταφέρεις έστω και με δυσκολία.

ΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ: Οι απαιτήσεις του Μαΐου θα σε κάνουν να παραμελήσεις για λίγο τη σχέση σου και την αισθηματική σου ζωή γενικότερα. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν αισθηματικά προβλήματα που δεν τα έχεις ξεπεράσει, γυρνούν ακόμα στο μυαλό σου και οι πληγές τους είναι ανοιχτές. Φρόντισε να πεις αντίο στο χτες, αντιμετωπίζοντας κατά μέτωπο ό,τι σε πίκρανε.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Με την καλή οργάνωση που θα έχεις στη δουλειά αλλά και στα οικονομικά, θα μπορέσεις να βάλεις σε τάξη αυτούς τους βασικούς τομείς της ζωής σου που αυτόν το μήνα κρίνονται πως είναι και οι πιο σημαντικοί. Θα υπάρξει μία επαγγελματική πρόταση, η οποία θα χρειαστεί να κάνεις θυσίες για να την αξιοποιήσεις, για παράδειγμα να αλλάξεις τόπο διαμονής. Στα οικονομικά, υπάρχει φως στον ορίζοντα… Μπορεί να μην καταφέρεις να αυξήσεις τα εισοδήματά σου, αλλά μπορείς με περισσότερη άνεση να διαχειριστείς τις υποχρεώσεις σου.

Read More

And More