Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Βαγγέλη Γερμανού;

Είναι από τους σπουδαιότερους μουσικούς της χώρας μας και πλέον τον απολαμβάνουμε και μέσα από τη συχνότητα του Mega και το Music Shool. Ο Βαγγέλης Γερμανός έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στην κριτική επιτροπή του show, ενώ και ο ίδιος απολαμβάνει ιδιαίτερα το ότι ασχολείται με παιδιά!

Κι εκείνα χαίρονται που τον έχουν “δάσκαλο” αφού το βιογραφικό του είναι πραγματικά αξιοζήλευτο. Σπούδασε στο Μαθηματικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Έχει γράψει μουσική και στίχους για περισσότερους από δέκα δίσκους («Τα μπαράκια», «Ο τροβαδούρος σου», «Ελεύθερος χρόνος» κ.ά.), ενώ ως ηθοποιός έχει εμφανιστεί στις ταινίες «Βαριετέ» του Νίκου Παναγιωτόπουλου, «Ο αδελφός μου κι εγώ» του Αντώνη Κόκκινου κ.ά.

src=/files/Image/NEWS/2014/OKTOVRIOS/27-10/GermanosVaggelis.jpg

Αυτά όμως είναι εύκολα να τα μάθεις κάνοντας μια μικρή έρευνα στο internet. Κάτι το οποίο κανείς μέχρι τώρα δεν έχει γράψει για εκείνον είναι το πραγματικό του όνομα. Το “Γερμανός” είναι ένα παρατσούκλι που του έδωσαν τα παιδιά της γειτονίας στην οποία μεγάλωσε στον Πειραιά.

Το πραγματικό του όνομα είναι Βαγγέλης Γεωργουλόπουλος και το αποκάλυψε ο καλός του φίλος και συνάδελφος, Μίλτος Πασχαλίδης στο νέο του βιβλίο με τίτλο “Αγύριστο κεφάλι”.

“Το Γερμανός είναι παρατσούκλι. Του το έβγαλαν οι συμμαθητές του στο Γυμνάσιο, στην Κοκκινιά, γιατί ήταν ο μόνος ξανθός σε όλη τη γειτονιά”, γράφει ανάμεσα σε άλλα.

Read More

And More