Αυτή η μάσκαρα έχει περισσότερα από 10.000 repins στο Pinterest!

Το Pinterest είναι το καλύτερο μέρος για να ψάξεις συνταγές (που δεν μας ενδιαφέρουν) και ιδέες για DIY χτενίσματα (που μας ενδιαφέρουν πολύ)! Αλλά είναι επίσης και ένα καλό μέσο για να τσεκάρεις ποια προϊόντα ομορφιάς αγαπάει ο κόσμος. Γιατί αυτός ο κόσμος δεν έχει κανένα λόγο να κάνει pin στον τοίχο του ένα προϊόν παρά μόνο για να πει: αυτό το προϊόν το δοκίμασα και είναι τέλειο! Ψαξ’τε το! Ή κάπως έτσι…

Το αμερικάνικο Byrdie, λοιπόν, ζήτησε από τους χρήστες του Pinterest να βάλουν τη μάσκαρα που αγαπούν περισσότερο. Και αυτή η μάσκαρα που θα δεις παρακάτω κέρδισε περισσότερα από 10.000 repins! Και αυτό, όπως είπαμε, σημαίνει ένα και μόνο πράγμα: αυτή η μάσκαρα κάνει δουλειά!

Αλλά για ποια πρόκειται;

Πρόκειται για την They’re Real της Benefit και αν δεν την έχεις δοκιμάσει ποτέ (λόγω δουλειάς έχει περάσει μπροστά από τα μάτια μου και τις βλεφαρίδες μου) είναι πράγματι πολύ καλή γιατί το βουρτσάκι της “γραπώνει” τις βλεφαρίδες μια- μια και τις ανασηκώνει ενώ στην άκρη του έχει αυτό το στρογγυλεμένο βουρτσάκι που είναι ότι πρέπει για τις βλεφαρίδες της εσωτερική γωνίας.

Βεβαίως, αν με ρωτήσεις, η δική μου αγαπημένη μάσκαρα είναι η Roller Lash, επίσης της Benefit που σου κάνει πραγματικά γυριστές βλεφαρίδες.

Τι άλλο μπορεί να έχει στο νεσεσέρ της μια beauty editor; Η απάντηση εδώ!

Read More

And More