Αυτό το προϊόν λάμψης έχει το πιο περίεργο και αποκρουστικό όνομα που άκουσες ποτέ!

Φέτος, μεταξύ πολλών άλλων, ήταν και η χρονιά του unicorn… ό,τι! Είδαμε την τελειότερη απόχρωση κραγιόν από την Too Faced, την Unicorn Tears, είδαμε unicorn eyeliner, unicorn brushes και ότι άλλο σε μονόκερο και ομορφιά μπορεί να βάλει ο νους σου. Και λίγο πριν κλείσει η χρονιά αυλαία, ο κόσμος του beauty φαίνεται πως δεν έχει αποβάλει αυτό τον beauty εθισμό του.

Ή καλύτερα, όχι απλώς δεν την έχει αποβάλει, αλλά έχει αγγίξει και το peak του με το τελευταίο-δεν-φαντάζεσαι-πώς-λέγεται προϊόν. Θα σου πω, όμως, εγώ: λέγεται unicorn snot ή (δεν φταίω εγώ!) μίξα μονόκερου!

Πάντως, πέραν του ονόματός του, το προϊόν έχει προκαλέσει beauty εθισμό στα social και πολλοί είναι αυτοί που ανεβάζουν photos από μακιγιάζ που έχουν κάνει με αυτό το προϊόν.

Μπορείς, λοιπόν, να το χρησιμοποιήσεις ψηλά στα ζυγωματικά όπως βλέπεις παραπάνω ή στις ρίζες των μαλλιών σου όπως θα δεις παρακάτω…

Επίσης, μπορείς να το βάλεις στα φρύδια σου…

Ή στα χείλη σου όπως μας έχει διδάξει η Pat McGrath!


Μπορεί, λοιπόν, το όνομά του να μην είναι ό,τι πιο ελκυστικό έφτασε στα αυτιά σου τελευταία, αλλά σίγουρα από όσα μπορείς να δεις παραπάνω, τα looks που μπορείς να πετύχεις με αυτό είναι πολύ, πολύ ελκυστικά!

Με άλλα λόγια: είναι το προϊόν που όλες πάντα θέλαμε και μπορείς να το βρεις στο dollskill.com. Το καλύτερο part; Το κάθε βαζάκι κοστίζει $10!

Read More

And More