WELLAPLEX: ο τρόπος που βάφεις τα μαλλιά σου δεν θα είναι ποτέ ξανά ο ίδιος! Ταξιδέψαμε στο Λονδίνο γι’αυτό!

Λόγω δουλειάς ταξιδεύω πολύ. Από αυτά τα πολλά ταξίδια αρκετά γίνονται με την Wella Professionals. Είναι αυτές οι ετήσιες συναντήσεις σε διάφορες πόλεις (που συνήθως είναι και μητροπόλεις της μόδας) για να μάθουμε το next big thing στα μαλλιά. Και δεν σου μιλάω μόνο για τάσεις στο χρώμα ή στο χτένισμα (ο Eugene Souleiman τον οποίο έχω την τύχη να συναντώ για τέταρτη φορά είναι ο αγαπημένος μου. Yeap! O Eugene που δημιουργεί μαλλιά για τους σπουδαιότερους οίκους εκεί έξω. Βλ. Chloe, Thome Browne, Versace κλπ). Σου μιλάω και για τεχνολογία.

Η Wella Professionals είναι leader στον χώρο της βαφής μαλλιών και ως εκ τούτου περιμένεις οι μεγαλύτερες καινοτομίες να ξεκινούν από εκεί. Και σε αυτό το ταξίδι δεν διαψεύστηκα. Μάλιστα, η καινοτομία- τεχνολογία για την οποία θα σου μιλήσω εδώ είναι η αγαπημένη μου γιατί έδωσε απάντηση στο μεγαλύτερο άγχος μου για την στιγμή εκείνη που θα χρειαστεί να βάψω τα μαλλιά μου: πώς θα γίνει να μην καταστραφεί η τρίχα; Με το WELLAPLEX γίνεται!

Το WELLAPLEX, η Sophie Turner και οι… αβίαστες αλλαγές από ξανθιά σε κοκκινομάλλα!

Ας είμαστε ειλικρινείς: αν είσαι καστανή δεν μπορείς μέσα σε ένα βράδυ να αποκτήσεις τo ξανθό της Blake Lively. Γιατί ακόμη και αν πάρεις αυτό το τεράστιο ρίσκο θα ξέρεις πως θα έχεις κερδίσει το χρώμα αλλά θα έχεις καταστρέψει για πάντα την υγεία των μαλλιών σου. Και τότε είναι που θα χρειαστεί να φανείς ακόμη πιο τολμηρή και να κάνεις ένα buzz cut ή, με άλλα λόγια (λιγότερο ελκυστικά) να ξυρίσεις τα μαλλιά σου όπως η Cara Delevingne.

Αυτά όλα ανατράπηκαν σε αυτό το ταξίδι με την Wella Professionals. Γιατί σε αυτό το ταξίδι έμαθα για το WELLAPLEX, μια ολοκαίνουρια τεχνολογία που σου επιτρέπει να αλλάζεις το χρώμα των μαλλιών σου κατά βούληση και χωρίς να χρειαστεί να οπλιστείς με υπομονή για να περάσεις όλα τα ενδιάμεσα στάδια που απαιτούνταν κάποτε για να γίνεις από μελαχρινή- ξανθιά.

Προτού μοιραστώ μαζί σου όλα τα info για το WELLAPLEX, να σου πω ότι spokesperson είναι η Sophie Turner, η Sansa Starck του Game of Thrones που χάρη σε αυτό μπορεί να πει “ναι” στο ξανθό κι έπειτα πάλι “ναι” στο κόκκινο χωρίς να ρισκάρει την υγεία των μαλλιών της. Και η Sophie Turner ήταν σε αυτό το ταξίδι, είδα τα μαλλιά της this close και οφείλω να σου ομολογήσω πως αν δεν ήξερα ποια είναι, πράγμα απίθανο, εκτός κι αν ζούσα κάτω από μια πέτρα (!) θα πίστευα ότι δεν έχει πειράξει ποτέ ούτε τρίχα από τα μαλλιά της!

#SayYestoColor με το WELLAPLEX της Wella Professionnals

Όλες θέλουμε το εκτυφλωτικό ξανθό που είδαμε σε εκείνη την διάσημη. Και το συζητήσαμε με την κολλητή μας και αποφασίσαμε πως ναι, θα το κάνουμε! Αλλά να που την στιγμή που καθίσαμε στην καρέκλα του κομμωτηρίου, ο κομμωτής μας μας απέτρεψε. Και τελικά δειλιάσαμε γιατί η γνώμη του κομμωτή μας είναι που μετράει και γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ξεκάθαρο από το “εγώ δεν σου το κάνω! Δεν αναλαμβάνω τέτοια ευθύνη!”.

Το νέο είναι πως πλέον μπορείς να κλείσεις ραντεβού με τον κομμωτή σου, να πας αποφασισμένη να γίνεις ξανθιά και εκείνος δεν θα σου αλλάξει γνώμη. Γιατί μπορείς να γίνεις και ο κομμωτής σου έχει πλέον στα χέρια του το υπερ-όπλο για να το πετύχει, το WELLAPLEX με αποκλειστικό σύστημα Opti pH, τεχνολογία που βοηθάει στην αναδόμηση του εσωτερικού της ταλαιπωρημένης τρίχας όπου κάποιοι δεσμοί αμινοξέων έχουν σπάσει.

Η θεραπεία WELLAPLEX αποτελείται από 3 βήματα: Το βήμα 1 Bond Maker και το βήμα 2 Bond Stabilizer του WELLAPLEX βοηθούν στην αποκατάσταση των δεσμών των αμινοξέων της τρίχας για πιο δυνατά μαλλιά κατά της διάρκεια της υπηρεσίας ξανοίγματος ή χρώματος. Επιπλέον αναπληρώνουν την ίνα της τρίχας, λειαίνουν και προστατεύουν την επιφάνεια των μαλλιών. Και τα δύο αυτά βήματα γίνονται στο κομμωτήριο κατά την υπηρεσία βαφής. Το No3 Hair Stabilizer προορίζεται για χρήση στο σπίτι και βοηθάει τα μαλλιά να παραμένουν δυνατά, λεία και απαλά, μέχρι την επόμενη θεραπεία WELLAPLEX. Το WELLAPLEX ενδυναμώνει τα μαλλιά από την αρχή μέχρι το τέλος.

Κάπως έτσι, χρησιμοποιώντας ενδιάμεσα το No3 Hair Stabilizer στο σπίτι μία φορά την εβδομάδα για να διατηρήσεις τα μαλλιά σου δυνατά μεταξύ των επισκέψεων στο κομμωτήριο, το να κάνεις μια τολμηρή αλλαγή δεν απαιτεί τελικά τόση τόλμη από μέρους σου! Πες “ναι” στο χρώμα! Ή αλλιώς, πες… WELLAPLEX!

Αντί επιλόγου: η Sophie Turner είπε στην συνέντευξη πως όνειρό της είναι να βάψει τα μαλλιά της στο ουράνιο τόξο για το Coachella. Με το WELLAPLEX δεν θα ήταν έκπληξη να την δούμε να πηγαίνει έτσι στο διασημότερο μουσικό φεστιβάλ. Και μην πεις ότι δεν σε είχαμε προειδοποιήσει γι’αυτό!

Read More

And More