Φιόγκος στα μαλλιά: Είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το βράδυ της Ανάστασης

Οι φιόγκοι στα μαλλιά είναι η μεγαλύτερη τάση της χρονιάς και το πλέον κατάλληλο για το βράδυ της Ανάστασης. Όποιο κι αν είναι το μήκος ή το χρώμα ένας φιόγκος θα τα αναδείξει με τον πιο σοφιστικέ τρόπο.

Το preppy hair look άλλωστε είναι η τέλεια ιδέα για την συγκεκριμένη περίσταση και το καλύτερο είναι ότι μπορείς να το δημιουργήσεις μόνη σου μέσα σε λίγα λεπτά. 

It girls και celebrities μας έχουν δώσει τις ωραιότερες ιδέες κι εσύ απλά θα αντιγράψεις εκείνη που σου ταιριάζει. 

Zendaya:Το απόλυτο beauty icon κι εκείνη που κάθε της εμφάνιση γίνεται viral. Δεν θα μπορούσε να παραλείψει τον φιόγκο. Τον φόρεσε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο και σε λευκό χρώμα. Στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας στο Λονδίνο, υιοθέτησε μια πολύ μακριά πλεξούδα την οποία στόλισε με ένα μεγάλο, λευκό φιόγκο στην sleek κορυφή, matchy με την εντυπωσιακή δημιουργία του Thom Browne. 

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Αν έχεις μαλλιά μεσαίου μήκους μπορείς να τα μαζέψεις σε μια ανεπιτήδευτη αλογοουρά με απαλούς κυματισμούς. Επιλέγεις μια κορδέλα στην απόχρωση της λεβάντας και με λεπτό, διάφανο ύφασμα. Η χωρίστρα είναι στη μέση και μερικές τούφες ακουμπούν απαλά στο πρόσωπο.  

Photo by Edward Berthelot Getty Images

Half Up: Είναι ότι ωραιότερο για την Ανάσταση. Είναι το πιο κομψό και minimal χτένισμα που ταιριάζει πολύ με έναν μαύρο, διακριτικό φιόγκο. 

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

Μια χαμηλή αλογοουρά είναι minimal chic αλλά και boho. Ένας λευκός υφασμάτινος φιόγκος της χαρίζει την απαραίτητη πινελιά. Μην ξεχάσεις να απλώσεις μικρή ποσότητα ελαίου τόσο στην κορυφή των μαλλιών όσο και τις άκρες για να αποφύγεις το φριζάρισμα και να χαρίσεις έξτρα λάμψη. 

@emilysindlev

Μαύρη κορδέλα δεμένη σε φιόγκο με πολύ μακριές άκρες που θυμίζει το iconic πλέον look της Sarah Jessica Parker. Δείχνει τέλεια στην αλογοουρά ειδικά αν έχεις μακριά μαλλιά. Οι άκρες της κορδέλας φτάνουν μέχρι τη μέση και είναι ένα από τα ωραιότερα, απλά και εντυπωσιακά μαζί χτενίσματα τόσο για τη βραδιά της Ανάστασης όσο και για το Πάσχα στην εξοχή. 

 

 

Read More

And More