Η δερματολόγος της Kylie και της Kendall Jenner έχει μια ιδιαίτερη beauty συμβουλή για μας!

Από τότε που οι αδερφές Kardashian- Jenner δημιούργησαν το δικό τους application μέσω του οποίου μοιράζονται μυστικά ομορφιάς μαζί μας ο beauty κόσμος δεν είναι ποτέ ο ίδιος!

Και μπορεί να μην τις συμπαθείς- να σε έχουν κουράσει ή ό,τι αλλά οφείλεις να αναγνωρίσεις ότι είναι πολύ όμορφες με τέλειες επιδερμίδες. Τουλάχιστον. Σε ένα πρόσφατο βίντεο, λοιπόν, που ανέβασαν έβαλαν την προσωπική τους δερματολόγο, την Dr. Christie Kidd, να δώσει συμβουλές για την σωστή περιποίηση της επιδερμίδας μας. Και είναι και η ίδια γιατρός που βοήθησε την Kendall να ξεπεράσει την ακμή.

Να, λοιπόν, τι συμβουλές έδωσε αποκαλύπτοντας παράλληλα και το beauty routine της Kendall και της Kylie (μιλάμε για την ίδια δερματολόγο- τον ίδιο άνθρωπο που έχει την ίδια προσέγγιση σε θέματα επιδερμίδας είτε είσαι star είτε όχι).

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΟ ΠΡΩΙ
1. Πλένουμε το πρόσωπό μας με ένα σαπούνι/gel
2. Bάζουμε αντηλιακή
3. Βάζουμε από πάνω μια ελαφριά ενυδατική

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

1. Αφαιρούμε το μακιγιάζ
2. Πλένουμε το πρόσωπό μας με ένα σαπούνι/gel
3. Βάζουμε serum
4. Βάζουμε ενυδατική
5. Φοράμε κρέμα ματιών (αν έχεις θέμα με σακούλες και μαύρους κύκλους τσέκαρε εδώ τις αγαπημένες μας!)
6. Ολοκληρώνουμε το βραδινό beauty routine με lip balm στα χείλη

Επίσης, πέρα από όλα αυτά τα beauty tips που είναι πολύ βασικά και ίσως να έχουμε ξανακούσει (αλλά όχι, όμως, από το στόμα μιας super διάσημης δερματολόγου, οπότε και αποκτούν μεγαλύτερη βαρύτητα) η Dr. Christie Kidd συμβουλεύει να αποφεύγουμε τα all in one προϊόντα και ιδιώς τις ενυδατικές με χρώμα. Όπως λέει οι ενυδατικές έχουν μια τεχνολογία συγκεκριμένη ώστε να εισχωρούν σε βάθος και να ενυδατώνουν το πρόσωπο από μέσα αλλά μαζί με τα ενυδατικά στοιχεία εισχωρούν και οι χρωστικές με αποτέλεσμα να φράζουν οι πόροι και να δημιουργούνται σπυράκια.

Και σίγουρα, η συμβουλή αυτή είναι απόλυτα τεκμηριωμένη αλλά να που προσωπικά λατρεύω τόσο αυτά τα προϊόντα που θα εξακολουθώ να τα φοράω! Εσύ; Τι γνώμη έχεις;

Read More

And More