Taylor Swift: Νοικιάζει “παλατάκι” με εσωτερική πισίνα στη Νέα Υόρκη! Φωτογραφίες!

Η Taylor Swift φαίνεται πως έχει πιάσει για τα καλά το νόημα της δημοσιότητας. Με την καριέρα της να έχει εκτοξευτεί εντυπωσιακά τα τελευταία χρόνια, να σαρώνει τα βραβεία και φυσικά να γεμίζει το πορτοφόλι της είναι φυσικό να διαμένει σε πολυτελή σπίτια τα οποία συνήθως αγοράζει. Πριν περίπου ένα χρόνο σου δείξαμε το εντυπωσιακότατο διαμέρισμα-μεζονέτα που αγόρασε στη Νέα Υόρκη όπου και μετακόμισε. Τώρα ανακαινίζει τη μεζονέτα της και όσο διαρκούν οι εργασίες, η Swift νοικιάζει προς 38.000 δολάρια παρακαλώ ένα πολυτελέστατο διαμέρισμα στο West Village της Νέας Υόρκης. Τoν τελευταίο μήνα η Swift έχει κάνει μεγάλο πάταγο: χώρισε από τον μουσικό Calvin Harris με τον οποίο ήταν μαζί για 15 μήνες και μέσα σε δύο εβδομάδες τον… αντικατέστησε με τον φέρελπι ηθοποιό Tom Hiddlestone που ακούγεται ότι θα είναι ο επόμενος Bond. Και αφού κανείς δεν πίστεψε στον κεραυνοβόλο τους έρωτα, το θέμα μας είναι: Η ανακαίνιση είναι πρόφαση για να αφήσει το παλιό της σπίτι η Taylor όπου έζησε στιγμές πάθους με τον Calvin; ΟTom έχει…. ξεναγηθεί στο πολυτελές διαμέρισμα της Taylor; Εσύ όμως σίγουρα θα ξεναγηθείς αφού παρακάτω θα δεις φωτογραφίες από το υπερπολυτελές αυτό διαμέρισμα που διαθέτει και εσωτερική πισίνα!


Η πιο πρόσφατη εμφάνιση της Swift με τον Hiddlestone, στη συναυλία της Selena Gomez, καλής της φίλης, όπου κρατιούνται χεράκι-χεράκι.


Ο Tom έχει παραδεχτεί δημοσίως τη σχέση τους, η Swift όχι ακόμα…


Αυτή είναι η πρόσοψη του νέου διαμερίσματος που νοικιάζει η Swift και μάλλον θα δει από πολύ.. κοντά ο Tom!


Αυτό το δωμάτιο ονομάζεται family room όπου συνήθως τοποθετείται η τηλεόραση και το σαλόνι.


Αυτό είναι ένα μικρότερο σαλόνι όπου δεσπόζουν οι δερμάτινοι καναπέδες.


Η κουζίνα είναι cosy, μικρή αλλά με όλα τα κομφορ. Άραγε θα βολέψει την Taylor για να φτιάξει στον Tom τα διάσημα cookies της που μοιράζεται με τις φίλες της;


Η τραπεζαρία είναι μεγαλοπρεπής με μαρμάρινο τραπέζι και πάσο για την κουζίνα.


Αυτή είναι μία από τις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού με θέα στη Νέα Υόρκη.


Και ιδού η εντυπωσιακή εσωτερική πισίνα του διαμερίσματος όπου η Swift και ο Tom μπορούν να απολαύσουν το μπάνιο τους μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα!


Η κύρια κρεβατοκάμαρα είναι ντυμένη “βασιλικά” σε royal blue αποχρώσεις. Η “βασίλισσα” Taylor άλλωστε πληρώνει για αυτό!


Το μαρμάρινο μπάνιο εντυπωσιάζει αν και η μπανιέρα είναι κάπως μικρούλα…. Δεν πειράζει, αφού υπάρχει η πισίνα!

And More