A Night To Remember

Είναι τόσο σπάνιο να συναντάς ανθρώπους που αυτοπροσδιορίζουν όλα αυτά που είναι μονό με το όνομά τους. Σάκης. Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο ακούγοντας αυτό το όνομα. Αυτομάτως ξεπηδούν στο μυαλό σου 25 χρόνια αδιάκοπης πορείας στην επιτυχία. Διεθνείς συνεργασίες, διακρίσεις, βραβεία, ανατρεπτικά live, χαμόγελο, εξέλιξη, δύναμη, κορυφή. Ολόκληρη καλλιτεχνική κληρονομία τόσο για εκείνον και την οικογένειά του όσο και για εμάς.

Ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να τοποθετήσεις σε καμία κατηγορία. Παρά μόνο σε αυτή που δημιούργησε ο ίδιος για εκείνον και συμπυκνώνει όλα αυτά που είναι και που θα γίνει στο μέλλον. Γιατί ο Σάκης θα είναι το επίκεντρο για πολλά χρόνια ακόμα. Ίσως και από άλλο μετερίζι που θα ανακαλύψει και θα μας αποκαλύψει. Αλλά κι αυτό δεν θα απέχει πολύ από την ταυτότητα του κορυφαίου Έλληνα σταρ.

Αυτή τη στιγμή -παράλληλα με δεκάδες projects που τρέχει- δημιουργεί αξέχαστες νύχτες για όλους μας. Αξέχαστες νύχτες, για σένα, για μένα και για όσους τον αγαπούν τόσα χρόνια και όσους τον αγαπούν για πρώτη φορά. Για όσους βρίσκονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο καλύτερο club της Ελλάδας και απολαμβάνουν το εκρηκτικό πρόγραμμα που παρουσιάζει μαζί με τους Onirama.

«Το καλύτερο πρόγραμμα των τελευταίων 25 ετών», έχει γραφτεί. Θα το επιβεβαιώσω και θα σου πω γιατί το πιστεύω!

Γιατί επέστρεψε στην νυχτερινή Αθήνα σε ένα θρυλικό χώρο διασκέδασης που όμως κουβαλάει τόσα σύγχρονα στοιχεία. Στη διακόσμηση, στη διαρρύθμιση αλλά και γενικότερα στην αισθητική του. Δεν είμαι ειδική στο interior design αλλά θα σταθώ σε δύο πράγματα που εμένα μου άρεσαν πολύ. Στο ιδιαίτερο στήσιμο του χώρου με την private area και στο εστιατόριο και την καταπληκτική του New American κουζίνα! Δεν θα επεκταθώ, απλά θα σε προκαλέσω να πας για να το διαπιστώσεις κι εσύ.

Όπως θα διαπιστώσεις και το ότι οι Onirama εξακολουθούν να έχουν αυτό το μαγικό συστατικό που κάνει τα live τους μοναδικά. Ο Θοδωρής Μαραντίνης χορεύει, τραγουδά και δεν σταματά ποτέ να πηγαίνει πέρα δώθε στη σκηνή. Κάποιες φορές νομίζεις ότι θα πετάξει πάνω από τον κόσμο ως άλλος Πίτερ Παν.


Η Chali Jennings στον ρόλο της Tinkerbell!

Να σου πω όμως γιατί μου άρεσε πιο πολύ απ’όλα αυτό που έζησα όσες φορές πήγα (προφανώς δεν ήταν μόνο μία);

Γιατί ο Σάκης, σε αυτή τη φάση της ζωής του, καλλιτεχνικά ώριμος, έχοντας κλείσει τα 44 του χρόνια (μόνο ημερολογιακά εδώ που τα λέμε), είναι πιο συνειδητοποιημένος από ποτέ. Ξέρει τι θέλει για το μέλλον του και το χτίζει, διεκδικώντας ότι του ανήκει στο παρόν και με το δικό του μοναδικό τρόπο μας κάνει όλους συμμέτοχους σε αυτό.


Κι από το γενικό, προκύπτει και το ειδικό. Ο Σάκης Ρουβάς ξέρει να σε κάνει να διασκεδάσεις πραγματικά, να σε απογειώσει, να αισθανθείς τη θετική του ενέργεια, να χαμογελάσεις. Σου μεταφέρει -και το επιδιώκει συνειδητά- τη θετική του ενέργεια από το stage. Δίνει ουσία στη στιγμή. Στο τώρα. Σε αυτό που ζει με τον κόσμο που βρίσκεται από κάτω.

Στο συναίσθημα που θα μοιραστεί. Στα βλέμματα που θα ανταλλάξει. Μία δυνατή ένεση αισιοδοξίας, ρυθμού, χαράς. Σε μεταφέρει -και σε αυτό συμβάλει καταλυτικά ο θρυλικός χώρος του Estate– σε άλλη διάσταση…

Σα να στήνει ένα θρόνο που υπάρχουν μονάχα Δύο Θεοί. Ο Σάκης κι εσύ. Γιατί αυτό που σε κάνει να νιώθεις, είναι σίγουρα θεϊκό. Σε κάνει να βλέπεις τον εαυτό σου μέσα από το βλέμμα ενός ερωτευμένου. Ξέρεις τι σου λέω! Αυτό που για τον άλλον είσαι μοναδικός.

Αυτό που είναι και η ουσία της ζωής. Αυτό που χρειάζεται όλοι μας να πιστεύουμε. Αυτό που πιστεύει έντονα κι εκείνος και που σε κάνει να το βιώσεις όταν βρεθείς απέναντί του.

Λες και κάθε φορά, σε κάθε live, ερωτεύεται τον κάθε ένα ξεχωριστά. Σίγουρα πάντως, εσύ τον ερωτεύεσαι κάθε φορά και κάθε φορά είναι για σένα Α Night To Remember!

P.S. Ψάξε στο You Tube το νέο τραγούδι του Σάκη με τίτλο “Δυο Θεοί” για να νιώσεις λίγο από όλα αυτά που σου περιγράφω παραπάνω!

And More