“GABRIELLE, A REBEL AT HEART”: Το βίντεο που μας συστήνει την Coco Chanel

Το 2017 ο Οίκος CHANEL γιορτάζει το όνομα Gabrielle, ο πρώτος ιδρυτής του Οίκου, που οι περισσότεροι βέβαια γνωρίσαμε ως Coco Chanel. Τον περασμένο Οκτώβρη ο Karl Lagerfeld σχεδίασε μια τσάντα προς τιμήν της Coco, γνωστή ως CHANEL’s GABRIELLE, για την Άνοιξη – Καλοκαίρι του 2017. Επιπλέον, ο οίκος θα λανσάρει ένα νέο άρωμα που θα ονομάζεται GABRIELLE CHANEL το Φθινόπωρο του 2017.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017, ο Οίκος CHANEL, θα προσφέρει έμπνευση μέσα από τέσσερα films με κεντρικά θέματα την εξέγερση, την ελευθερία, το πάθος και τη γοητεία, τις αξίες που διέπουν τη ζωή της Gabrielle Chanel, και ό,τι εξακολουθεί ακόμα και σήμερα να είναι πηγή έμπνευσης για όλες τις γυναίκες.

Η Gabrielle Chanel (ή αλλιώς Coco) ήταν μια επαναστάτρια με καρδιά. Η ίδια είχε δηλώσει: “Είχα αποφασίσει ποια θα ήθελα να είμαι και αυτό έγινα”.

Το “αποφασίσει”, το “θα ήθελα” και το “ είμαι”, είναι τα τρία ρήματα που χαρακτηρίζουν την Gabrielle, η οποία ξεκίνησε μια πορεία για μια καλύτερη μοίρα που ενστικτωδώς ήξερε ότι της ανήκει. Η τόλμη της, η δίψα για την ελευθερία, η ασέβειά της, ήταν η πηγή της έμπνευσής της και η γενέτειρα της δημιουργικότητάς της. Η ίδια λειτούργησε σύμφωνα με τη δική της διαίσθηση σε κάθε τομέα. Αρνούνταν τα δόγματα και και τους κανόνες. Δεν γνώριζε κανένα φόβο, ούτε εμπόδια. Ήταν εκείνη που ενθάρρυνε τις γυναίκες να διεκδικήσουν την ελευθερία για τον εαυτό τους και να τολμήσουν να επιλέξουν τη δική τους ζωή.

Με την Gabrielle οι γυναίκες ανακάλυψαν ότι η πολυτέλεια δεν χρειάζεται να είναι φανερή. Για αυτό και η ίδια επέλεγε την απλότητα ενός μαύρου φορέματος, την άνεση και την κομψότητα ενός tweed σακάκι ή κοστούμι.

Η ταινία Gabrielle, πρόκειται να προσφέρει νέες γνώσεις σχετικά με την Coco Chanel και τις δημιουργίες της που την έκαναν έναν θρύλο στο χώρο της μόδας.

Μετακινήσου προς τα κάτω και δες το βίντεο!

Read More

And More