Sarah Jessica Parker: Είναι οπαδός των ugly shoes και ανακαλύψαμε τα αγαπημένα της

Όταν σκέφτεσαι, Sarah Jessica Parker και παπούτσια τότε σίγουρα το μυαλό σου πάει στα αγαπημένα της Manolo Blahnik. Η λατρεία που είχε η Carrie στο Sex and the City για αυτά τα high fashion παπούτσια ήταν μοναδική! Η ηθοποιός στην συνέχεια δημιούργησε την δική της σειρά με παπούτσια και έτσι το θέμα shoes είναι πλέον για εκείνη πολύ οικείο!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Παρατηρώντας την ηθοποιό, στις street style εμφανίσεις της ωστόσο, θα δούμε ότι εδώ και χρόνια, όταν θέλει κάτι casual δεν επιλέγει sneakers  όπως όλες μας αλλά ένα άλλο Love to hate shoe trend που το φοράει στο repeat .

 


Picture by: AbacaPress / SplashNews.com
Splash News and Pictures

 

Splash

Η Parker είναι σταθερή οπαδός των clogs που αποτελούν την πεμπτουσία των ugly shoes και τα φοράει εδώ και δεκαετίες.Η Parker ξέρει! Τα clogs μπορεί να σου φαίνονται «άσχημα» αλλά είναι απίστευτα άνετα, για να μην αναφέρουμε ότι είναι εξαιρετικά εύκολο να τα βάλεις- βγάλεις.Εκτός από την Parker υπάρχουν και άλλες διάσημες όπως η Gisele Bündchen και η Reese Witherspoon που λατρεύουν αυτά τα κυριολεκτικά άνετα παπούτσια.Τα clogs είναι το καλύτερο σχέδιο για άνετες εμφανίσεις αυτή την μεταβατική περίοδο και τώρα που έχουν και την υπογραφή μίας fashion expert τότε δεν έχεις λόγο να μην τα βάλεις και εσύ στην καθημερινότητα της.

 

 

 

Read More

And More