Watch the Stars! Τι φόρεσαν οι celebrities την εβδομάδα που πέρασε;

Oι επώνυμες κυρίες φαίνεται να μην ησυχάζουν ποτέ αφού μετά τις Χρυσές Σφαίρες μοιάζει σαν να μην έχουν κάτσει σπίτι τους. Εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί αλλά και μέσα στην καθημερινότητα τους μας αφήνουν ευχάριστα έκπληκτες αφού προδίδουν μία σωστή αισθητική και γνώση του τι τους πάει πραγματικά.

Αυτή την εβδομάδα το TLIFE σου συγκεντρώνει τις πιο κομψές εμφανίσεις μετά τις Χρυσές Σφαίρες και σου δίνει όλες τις λεπτομέρειες που μπορεί να σε ‘καίνε’ όταν βλέπεις τις φωτογραφίες.


Η Βlake Lively έκανε ένα πολύ κοριτσίστικο σύνολο με μια μάλλινη φούστα σε χρώμα γκρι και top Dolce&Gabbana με λαμπερή παγιέτα. H Kate Blanchett ντυμένη πολύ κομψά με φόρεμα Givenchy επέλεξε έναν total black συνδυασμό με το καλσόν σε ανοιχτό μαύρο να κερδίζει τις εντυπώσεις. Eνώ η Ashley Olsen συνδύασε λευκό φόρεμα Chloe με τσάντα The Row.


Η Εlle Fanning με φόρεμα με χρυσό και λουλούδια του οίκου Rodarte. H Jessica Alba έκανε αναμφισβήτητα μία glamorous εμφάνιση με στράπλες φόρεμα του ιταλικού οίκου Gucci και η Εmma Stone σε βόλτα της φόρεσε κόκκινο στενό παντελόνι και κράτησε τσάντα Lanvin.


Eνώ δεν συνηθίζεται η επανάληψη του ίδιου προσώπου, η Jessica Alba αποτελεί την εξαίρεση αφού με αυτή της την εμφάνιση άφησε πολύ κόσμο ευχάριστα έκπληκτο. Το ανοιξιάτικο λοιπόν σύνολό της αποτελείται από Acne παλτό, παντελόνι Erdem και πέδιλα Barbara Bui. H Kate Moss με λεοπάρ πανωφόρι έδωσε μάθημα για το πως φοριέται σωστά διατηρώντας όλο το υπόλοιπο της σύνολο σε μαύρο χρώμα. Τα γυαλιά ηλίου είναι Ray-Ban. Η Κirsten Dunst ντύθηκε, αυτό που λέμε, πολύ στιλάτα με σακάκι κίτρινο Stella McCartney, λευκό πουκάμισο και παντελόνι με χρυσή κλωστή Rodarte.


Φόρεμα από την συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2012 των Dolce&Gabbana επέλεξε η Miranda Kerr. Eνώ η πάντα ντυμένη κομψά Olivia Palermo έκανε ένα total Μulberry look. H Rachel Bilson είναι ακόμη μία που φόρεσε ρούχο από ανοιξιάτικη συλλογή. Το φόρεμα από τούλι είναι του οίκου Chanel.


H Sharon Stone με δερμάτινο παντελόνι και λεοπάρ ζακέτα κράτησε την από snake skin τσάντα Salvatore Ferragamo. Η αδερφή της Beyonce που Solange Knowels ολοένα και περισσότερο απασχολεί τα μέσα. Αυτή τη φορά βρέθηκε στο Μιλάνο για το show των Dolce&Gabbana και φυσικά επέλεξε φόρεμα με δαντέλα του διάσημου οίκου. Η Εlle Mcpherson στο αεροδρόμιο του Heathrow με κολάν βινίλ από την αλυσίδα ρούχων Zara.


H Penelope Cruz κατά την έξοδό της από το ξενοδοχείο που μένει στο Λονδίνο με casual ντύσιμο σε παστέλ αποχρώσεις. Η Catherine Zeta Jones συνοδευμένη από τον σύζυγό της φόρεσε μαύρο φόρεμα και παλτό και το συνδύασε με κόκκινες γόβες και τσάντα clutch. H Rosie Huntington Whiteley στο αεροδρόμιο του Sao Paolo με τσάντα Birkin Hermes.

Read More

And More