Πίσω στην κορυφή της σελίδας
WHAT'S HOT TODAY?

Τα fitness μυστικά της Meghan Markle

Meghan Markle: Η sexy σύντροφος του πρίγκιπα Harry αποκαλύπτει τα fitness μυστικά της

STAR SECRETS

Είναι κούκλα και σίγουρα έχει μια καλλίγραμμη σιλουέτα που δεν περνάει απαρατήρητη. Αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός λόγος για να μοιραστώ μαζί σου τη διατροφή που ακολουθεί και τη γυμναστική που κάνει. »

Η κακή συνήθεια που πρέπει να κόψεις για να χάσεις κιλά!

Η κακή συνήθεια που πρέπει να κόψεις για να χάσεις κιλά!

NEWS

Νέα έρευνα λέει πως ο μεγαλύτερος εχθρός στη δίαιτά σου είναι ο εαυτός σου! Σταμάτα να κάνεις αρνητικές σκέψεις γιατί δεν θα χάσεις ποτέ τα κιλά που θες. »

Απαλλάξου από το hangover

HANGOVER: Tips για να αποκτήσεις ενέργεια και να πας στη δουλειά

NEWS

Πέφτουμε για ύπνο και όταν χτυπάει το ξυπνητήρι νιώθουμε πως όχι απλά δεν μπορούμε να πάμε για δουλειά, αλλά δεν γίνεται καν να σηκωθούμε από το κρεβάτι! Τι κάνουμε για αυτό; »

To tip της ημέρας

TO TIP THΣ ΗΜΕΡΑΣ

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ: 2 ποτήρια κρασί πριν τον ύπνο σε βοηθούν να χάσεις κιλά!

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ: 2 ποτήρια κρασί πριν τον ύπνο σε βοηθούν να χάσεις κιλά!

Οίνος ευφραίνει καρδίαν και αδυνατίζει κοιλίαν... θα μπορούσαμε να πούμε σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα έρευνας που έγινε από την Ιατρική σχολή του Χάρβαρντ. Το να πίνεις 2 ποτήρια κρασί πριν τον ύπνο, λένε οι ερευνητές, μπορεί να σε βοηθήσει να χάσεις κιλά. Και αυτό γιατί το κόκκινο κρασί έχει μια πολυφαινόλη, τη γνωστή ρεσβερατρόλη, που μετατρέπει το λευκό λίπος σε καφέ, το οποίο όταν «ενεργοποιηθεί», μπορεί να αυξήσει το μεταβολικό ρυθμό και ταυτόχρονα να μειώσει τα επίπεδα της γλυκόζης στο αίμα. Και το εκπληκτικό σε όλο αυτό είναι πως όσες γυναίκες συμμετείχαν στην έρευνα και έπιναν δύο ποτήρια κρασί ημερησίως, είχαν 70% λιγότερες πιθανότητες να γίνουν υπέρβαρες. Επίσης η ρεσβερατρόλη σύμφωνα με άλλη έρευνα, καταστέλλει την πείνα, που σημαίνει πως μετά από ένα ή δύο ποτήρια κόκκινο κρασί, είναι πιο δύσκολο να κάνεις επιδρομή στο ψυγείο για μεταμεσονύκτιο σνακ! Η ρεσβερατρόλη λοιπόν είναι εκείνο το μαγικό συστατικό που βοηθάει στο αδυνάτισμα. Να ξέρεις πως ρεσβερατρόλη περιέχουν επίσης τα blueberries, οι φράουλες και προφανώς τα σταφύλια! Εβίβα λοιπόν!

Διάβασε όλα τα tips
Top 5 fitness
Back to gym