Τα σνακ που θα σε βοηθήσουν να αδυνατίσεις!

Ένας από τους βασικούς κανόνες τους αδυνατίσματος είναι τα μικρά και συχνά γεύματα. Φυσικά μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνονται και τα σνακ, που μας κρατούν μακριά από τα τσιμπολογήματα και τις ατασθαλίες στη διάρκεια της ημέρας, αλλά και που διατηρούν το μεταβολισμό μας ενεργό για να κάνει περισσότερες καύσεις. Αλήθεια, εσύ κάνεις τις κατάλληλες επιλογές στα σνακ; Παρακάτω θα βρεις αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να προσθέσεις, ώστε να δεις τον αριθμό στη ζυγαριά σου να μειώνεται.

ΣΝΑΚ #1: Πρωτεΐνη
Μετά από μια έντονη προπόνηση ή άσκηση το σώμα μας αναζητάει το μαγικό ελιξίριο που θα του προσφέρει ενέργεια. Η καλύτερη επιλογή είναι η πρωτεΐνη που μπορείς να βρεις μέσα από το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα και να τα απολαύσεις με λαχανικά σε ένα wrap. Ένας άλλος συνδυασμός είναι το αυγό με το σπανάκι που προσφέρει ακριβώς τα ίδια θρεπτικά συστατικά με το παραπάνω.

Με αυτόν τον τρόπο θα δώσεις την κατάλληλη τροφή στους μύες σου και θα ενισχύσεις την υγιή τους ανάπτυξη. Επιπλέον, αυτή η επιλογή θα σε κρατήσει μακριά από ατασθαλίες και τσιμπολογήματα και θα σου προσφέρει λίγες θερμίδες. Επέλεξε το κοτόπουλο και η γαλοπούλα να μην έχουν πέτσα.


ΣΝΑΚ #2: Ασβέστιο

Επέλεξε το cottage cheese ή το γιαούρτι για να προσφέρεις το απαραίτητο ασβέστιο στο σώμα σου και να ενισχύσεις την καλή υγεία των οστών. Αυτές οι δύο επιλογές θα αποβάλουν το φούσκωμα που τυχόν έχεις, θα βοηθήσουν στη σωστή λειτουργία του εντέρου και φυσικά θα σου προσφέρουν λίγες θερμίδες. Συνδύασέ τα με σπόρους chia και φρούτα της επιλογής σου.


ΣΝΑΚ #3: Βιταμίνη C, A και Ε

Μπορείς να λάβεις αυτές τις βιταμίνες μέσα από ένα χυμό γκρέιπφρουτ ή μια μπάρα με granola. Οι ειδικοί προτείνουν τα παραπάνω αν θες να ενισχύσεις την ενέργειά σου και να ενυδατώσεις το σώμα σου. Φυσικά εμείς δεν μπορούμε να πούμε όχι, καθώς γνωρίζουμε ότι αυτά τα magic foods περιέχουν λίγες θερμίδες, είναι θρεπτικά και καίνε το λίπος από το σώμα.

Read More

And More