Κυτταρίτιδα τέλος! Η δίαιτα που θα εξαφανίσει κάθε ίχνος της

Μπορεί το χειμώνα να μην σε ενοχλούσε τόσο που φορούσες από την κορυφή έως τα νύχια ρούχα που κάλυπταν το σώμα, τώρα όμως που έφτασε η εποχή να το αφήσεις “εκτεθειμένο” έχεις προβληματιστεί. Η κυτταρίτιδα είναι αυτός ο επίμονος (και επίπονος ψυχολογικά) εχθρός που κάνει το δέρμα μας να έχει αυτά εκνευριστικά “λακουβάκια”. Οκ, η περιγραφή σταματάει εδώ. Όλες ξέρουμε τι είναι η κυτταρίτιδα. Η αντιμετώπιση αυτού του προβλήματος ξέρεις όμως που βρίσκεται; Στο πιάτο σου!

Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος και συνεργάτιδα του Δημήτρη Γρηγοράκη, Γεωργία Καπώλη, μας δίνει την ιδανική δίαιτα που θα εξαφανίσει από πάνω μας την όψη φλοιού πορτοκαλιού. Όχι, το καλοκαίρι δεν αργεί και οι δικαιολογίες δεν έχουν χώρο πλέον. Βάζουμε τα δυνατά μας και θέτουμε σαν στόχο μέσα σε ένα μήνα να την έχουμε εξαφανίσει σε ένα μεγάλο βαθμό…

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ


ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!


*Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.


Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More