Χάσε 5 κιλά σε ένα μήνα με τη δίαιτα που μειώνει την όρεξη για γλυκό

Αν ο Νο1 στόχος σου είναι να μπεις στο παλιό σου jean μέσα σε ένα μήνα, ο Νο2 είναι να αποκτήσεις μια αδύνατη σιλουέτα μέχρι το καλοκαίρι και ο Νο3 να σταματήσεις αυτές τις ενοχλητικές επιθυμίες για γλυκό που σε πιάνουν, τότε βρίσκεσαι στο σωστό θέμα. Η Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος Κλειώ Δημητριάδου προτείνει στην παρέα του Tlife.gr μια δίαιτα που υπόσχεται την απώλεια πέντε κιλών σε ένα μήνα και τη μείωση της “λιγούρας” για γλυκό. Ότι μια δίαιτα θα σε βοηθήσει να χάσεις πέντε κιλά σου ακούγεται γνώριμο, αλλά βασική σου απορία είναι πως θα σε βοηθήσει να ξεχάσεις επιτέλους τη γλυκιά γεύση. Θα σου πω ευθύς αμέσως! Με τα συχνά γεύματα και τα ενδιάμεσα σνακ που έχουν γλυκιά γεύση, αλλά ταυτόχρονα είναι πολύ υγιεινά, σταδιακά θα μειώνεται η επιθυμία σου για γλυκά εδέσματα, καθώς θα απολαμβάνεις μερικά από αυτά μέσα στην ημέρα.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ



ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Γενικές οδηγίες:

  • H ποσότητα της κάθε σαλάτας είναι ένα βαθύ πιάτο και σε αυτήν μπορείς να χρησιμοποιήσεις 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, μυρωδικά, λεμόνι, ξύδι.
  • Πίνε νερό (30 ml/kg σωματικού βάρους).
  • Τα γαλακτοκομικά καλύτερα να είναι με μειωμένα λιπαρά.
  • Το διαιτολόγιο είναι ενδεικτικό και απευθύνεται σε υγιή άτομα.

* Να θυμάσαι ότι το διαιτολόγιο αυτό δεν αποτελεί ένα εξατομικευμένο διαιτολογικό πλάνο αλλά ένα απλό προφίλ διατροφής. Εάν θέλεις μπορείς να απευθυνθείς σε κάποιον ειδικό διατροφολόγο για να σου δώσει τις σωστές κατευθυντήριες οδηγίες.

Επιμέλεια: Ιωάννα Κούρου

Read More

And More