Οριστικό: Λαμπερός παρουσιαστής του Alpha πάει… ΑΝΤ1!

Απίστευτο; Κι ,όμως, τηλεοπτικό! Ένα από τα πιο λαμπερά τηλεοπτικά πρόσωπα, ένα πρόσωπο που έχει λατρέψει κι ο φακός κι αναμφισβήτητα κι ο κόσμος, πλέον δεν ανήκει στο δυναμικό του Alpha, μιας κι απ ΄ότι όλα δείχνουν, οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 είχαν τον τρόπο να τον πείσουν και την νέα τηλεοπτική χρονιά να τον έχουν μαζί τους.

Ναί, να… ΤΟΝ πείσουν, γιατί αυτή την φορά δεν αναφέρομαι στις λαμπερές κυρίες του καναλιού, αλλά σε έναν κύριο. Σε έναν κύριο πιο ρομαντικό, πιο εναλλακτικό και σαφέστατα αρκετά πιο διαφορετικό απ ΄ότι έχουμε συνηθίσει να αντικρίζουμε τις περισσότερες φορές στο μαγικό κόσμο της TV. ¨Εναν κύριο ο οποίος ήρθε στους δέκτες μας με φόρα κι από τον οποίο μπορούμε να περιμένουμε πολλά, γιατί το χάρισμα της επικοινωνίας το ΄έχει!

Ο λόγος τόση ώρα για τον Γιώργο Μαυρίδη που απ ΄ότι έπιασαν οι κεραίες μου, “κλείδωσε” τελικά το τηλε-συνοικέσιο του με τον ΑΝΤ1. Ο γενικός διευθυντής προγράμματος, μάρκετινγκ κι επικοινωνίας του Ομίλου, Γιάννης Λάτσιος, είχε τον τρόπο να πείσει τον Γιώργο και η νέα τηλεοπτική χρονιά να τον βρει σε νέες τηλεοπτικές γειτονιές.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο Γιώργος φέτος θα βρίσκεται στον ΑΝΤ1, μιας και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι ένας από τους λαμπερούς παίκτες του “Nomads”, αλλά κι όχι μόνο…

Ο Γιάννης Λάτσιος επειδή πιστεύει πολύ τον Γιώργο Μαυρίδη και πολύ καλά κάνει, εννοείται πως βρίσκεται σε συζητήσεις μαζί του, για το που ακριβώς και πως θα τον δούμε στον ΑΝΤ1 και στην μετά “Nomads” εποχή.

Οπως σου είπα ήδη λατρεμένη, ο Γιώργος Μαυρίδης ανήκει στην κατηγορία των νέων παρουσιαστών που ήρθαν για να μείνουν στο γυαλί, όχι γιατί έχει… φέτες κοιλιακούς, αλλά γιατί το αξίζει. Γιατί είναι ένα παιδί που έχει το ταλέντο και μπορεί να βρίσκεται μπροστά από τις κάμερες με τον δικό του ιδιαίτερο και ξεχωριστό τρόπο.

Read More

And More