Στον ΑΝΤ1 ο Νίκος Χατζηνικολάου;

Το τηλεοπτικό comeback του ετοιμάζει αυτή την εποχή ο Νίκος Χατζηνικολάου. Ο γνωστός δημοσιογράφος βρίσκεται σε διαρκείς συζητήσεις με τους Αντεννικούς και απ ΄ότι όλα δείχνουν, η νέα τηλεοπτική χρονιά είναι πολύ πιθανό να τον βρει σε νέα τηλεοπτική στέγη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου πολιορκείται στενά από τα στελέχη του ΑΝΤ1, προκειμένου να ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού και να δώσει μία νέα ώθηση τόσο στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων που τον τελευταίο καιρό δοκιμάζεται σκληρά στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά και γενικότερα η παρουσία του να ενισχύσει τον ενημερωτικό τομέα του καναλιού.

Με άλλα λόγια σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η διεύθυνση του ΑΝΤ1 και ο Νίκος Χατζηνικολάου συζητούν να συνεργαστούν ως εξής… Ο δημοσιογράφος να συμμετέχει στο καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων, κρατώντας το ρόλο του σχολιαστή και ταυρόχρονα κάθε εβδομάδα να βγάζει στον αέρα και το πολιτικό του τοκ-σόου “Στον Ενικό”.

Δηλαδή, ο Νίκος Χατζηνικολάου ενδιαφέρεται να επιστρέψει στις τηλεοπτικές επάλξεις, διατηρώντας το μοντέλο της συνεργασίας που είχε τα προηγούμενα χρόνια με το Star.

Κατά τα άλλα; Οι Αντεννικοί για την ώρα ούτε επιβεβαιώνουν, ούτε ,όμως, και διαψεύδουν την συγκεκριμένη είδηση, η οποία ήδη έχει αρχίσει να κυκλοφορεί από το πρωί και έχει δημιουργηθεί τεράστιος ντόρος.


Read More

And More