Τίτλοι τέλους για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Μάθε ποιό είναι το πρόσωπο που την βγάζει… νοκ-άουτ!

Εφτασε η στιγμή για να πέσουν οι τίτλοι του τέλος για την Κωνσταντίνα Σπυροπιούλου στον Alpha; Εφτασε η στιγμή για να αποχωριστεί αυτή η μεγάλη, η σημαντική, η σπάνια persona το τηλεοπτικό κοινό ή μάλλον για να ακριβολογώ το… κοινό της;

Εφτασε η στιγμή για να ολοκληρωθεί κάπου εδώ και μετά από τρεις σεζόν η… σόλο τηλεοπτική πορεία της, μιας και η συγκεκριμένη παρουσιάστρια με την επιτυχία δεν συναντήθηκε ποτέ; Σκέψου δηλαδή λατρεμένη μου τι θα είχε γίνει, αν ήταν κι επιτυχημένη και την έβλεπαν τα μηχανάκια της Nielsen και έλιωναν για ΄κείνη!

Η… παρουσιάστρια με το ζόρι του Alpha ,λοιπόν, μπορεί από Γενάρη-Φλεβάρη και μετά να βρεθεί από το… “Σπιτάκι” της στο… σαλόνι του σπιτιού της. Μιας και φέτος η πορεία που διαγράφει στους πίνακες τηλεθέασης είναι κάτι παραπάνω από απογοητευτική. Κάθε Σάββατο και Κυριακή αναμετριέται με τα μονοψήφια, ρίχνοντας το κανάλι στα Τάρταρα της τηλεθέασης.

Και μάλιστα, είναι τουλάχιστον αστείοι όλοι αυτοί (και φυσικά δεν αναφέρομαι μόνο στα στελέχη του Alpha, αλλά στα στελέχη όλων των καναλιών…) που ενώ τα προγράμματά τους βουλιάζουν στους πίνακες τηλεθέασης, προσπαθούν να μας πείσουν πως είναι… όλα καλά και πως είναι και οι πάντες ευχαριστημένοι.

Αίφνης έχουν βαλθεί να μας πείσουν πως επιτυχία δεν είναι ένα πραγματικά υψηλό ποσοστό τηλεθέασης, αλλά επιτυχία είναι να μην κολλήσεις στο 7,0%, 8,0%, 9,0%! Επιτυχία είναι σου λέει, να περάσεις την… βάση και να χτυπήσεις 11άρι, 12άρι και 13άρι! Τόση πέραση φέτος το… 13άρι που ούτε ΠΡΟ-ΠΟ να παίζαμε!!!

Ναι, όλοι τρέχουν φέτος για να δουν ποιος θα είναι αυτός που θα βγει… πρώτος, τελευταίος. Ολοι τρέχουν φέτος (κυρίως στην πρωινή, ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου) για να δουν ποιος θα πάρει το στέμμα του… 9,0%!

Και για να γυρίσω στα της παρουσιάστριας με το ζόρι, το “Σπιτάκι” της λέει μπορεί πραγματικά από την νέα χρονιά να μην υπάρχει πλέον στον αέρα του Alpha,γιατί στον Alpha έχουν βαλθεί και μελετάνε διάφορα σενάρια για όλες εκείνες τις εκπομπές και τις ζώνες που έχουν πρόβλημα.

Και αυτό είναι λογικό, γιατί ο Alpha είναι… μαγαζί – γωνία! Είναι ένας δυνατός σταθμός που κάνει πρωταθλητισμό και ίσως έφτασε η στιγμή για να πετάξει από πάνω του τα τηλεοπτικά βαρίδια.

Μία από τις σκέψεις των ιθυνόντων του καναλιού είναι, να επιχειρήσουν από την νέα χρονιά να εντάξουν στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου στη ζώνη 10 το πρωί με 1.00 το μεσημέρι, ενημέρωση. Ναι, η τηλεοπτική ιστορία των τελευταίων ετών δείχνει ότι εκείνη την ώρα η ψυχαγωγία δεν λέει να πάρει τα πάνω της, οπότε και προσανατολίζονται στο να τολμήσουν και να πουν το “ναι” στην ενημέρωση.

Μία πρόταση με την οποία θα μπορέσουν να “πολεμήσουν” πιο δυνατά και ουσιαστικά τον ανταγωνισμό,. – ο οποίος αναμφισβήτητα είναι αδιάφορος -, όπως επίσης και το “Ακραίως” του ΣΚΑΙ με τον Τάκη Χατζή, το οποίο σκίζει…

Ετσι, αν η ενημέρωση πάρει την θέση της ψυχαγωγίας κάθε Σου-Κου στον Alpha, ακούστηκε κάτι παραπάνω από έντονα αυτές τις ημέρες, ότι δεν αποκλείεται να αναλάβει δράση το νέο απόκτημα του καναλιού και αυτή δεν είναι άλλη από την Ράνια Τζίμα.

Η Ράνια ανήκει πλέον στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας και εκτός από το δελτίο στο οποίο φυσικά θα υπάρχει με τα ρεπορτάζ της, συζητούν λέει το ενδεχόμενο να αναλάβει και μία δική της εκπομπή που θα έρθει στους δέκτες μας και θα έχει έντονα χαρακτηριστικά infotainment!

Συμπέρασμα; Η Ράνια Τζίμα είναι τελικά εκείνη που της ήταν… γραφτό να βγάλει… νοκ-άουτ την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Ιδωμεν…

Read More

And More