Bίκυ Σταμάτη: Η νέα ζωή της, 8 μήνες μετά την αποφυλάκισή της! Αποκλειστικές φωτογραφίες από τη βόλτα με τον γιο της!

Οκτώ μήνες μετά την αποφυλάκισή της, η Βίκυ Σταμάτη φαίνεται πως ζει μια ήρεμη ζωή, στο σπίτι της στο Χαλάνδρι. Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, χαμογελάει ξανά και απολαμβάνει κάθε λεπτό τη νέα της ζωή δίπλα στο γιο της, τον οποίο και δεν αποχωρίζεται ούτε λεπτό!

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE, απαθανάτισε την Βίκυ Σταμάτη την ώρα που έβγαινε από το κομμωτήριο Ιkonomakis στο Χαλάνδρι. Μητέρα και γιος που είναι πλέον αχώριστοι, πήγαν για ψώνια, και μετά βρέθηκαν στο κομμωτήριο για την φροντίδα των μαλλιών τους.



Το ντύσιμό της κάζουαλ και απλό, δεν θύμιζε σε τίποτα τη Βίκυ Σταμάτη με τα ακριβά επώνυμα ρούχα και τις … ακριβές αγορές στο Κολωνάκι…Φορούσε ένα απλό λευκό T shirt με στάμπα, ένα μαύρο κάπρι κολάν και αθλητικά παπούτσια. Αδύνατη με καλλίγραμμη κορμοστασιά χαμογελούσε στο γιο της και αστειευόταν μαζί του την ώρα που περίμεναν στο ταξί για να επιστρέψουν στο
σπίτι τους στο Χαλάνδρι. Η μαμά Βίκυ, χάιδευε τα φρεσκοκουρεμένα μαλλιά του μονάκριβου γιου της και οι δυο τους γελούσαν έχοντας αφήσει στο παρελθόν τις άσχημες και δύσκολες στιγμές..


Η Βίκυ Σταμάτη εμφανώς ανανεωμένη έδειχνε ευτυχισμένη κοντά στο γιο της και στο πρόσωπό της φάνηκε η ηρεμία και η γαλήνη, κάτι που δεν είχε όταν τη βλέπαμε σε φωτογραφίες τα τρια χρόνια που έμεινε έγκλειστη στη φυλακή.

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορεί να ταξιδέψει εκτός χώρας και βέβαια πρέπει να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής της, κατά τα διαστήματα που της έχει οριστεί.

Στήριγμά της στη νέα της ζωή, ο αδελφός της Παναγιώτης και παρηγοριά της φυσικά ο γιος της που προσπαθεί όσο μπορεί να μην του λείψει τίποτα, κυρίως βέβαια η αγάπη της μητέρας του… η αγάπη της! Η ευτυχία όμως φαινόταν και στο πρόσωπο του 9χρονου Άκη ο οποίος είναι πλέον κοντά στην μητέρα του.

Read More

And More