Σάκης Ρουβάς: O coach του The Voice of Greece και όλοι οι άλλοι

To “The Voice Of Greeceήταν ένα από τα πιο επιτυχημένα project της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Το talent show του ΣΚΑΙ κατάφερε να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό σημειώνοντας ρεκόρ τηλεθέασης και μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Σημαντικό συστατικό της επιτυχίας του, όπως και στα The Voice όλου του κόσμου, είναι οι κριτές που κάθονται στις καρέκλες και δίνουν το δικό τους στίγμα.

Στον τελευταίο κύκλο του ελληνικού The Voice είδαμε στο ρόλο του coach τον Κωστή Μαραβέγια, τον Πάνο Μουζουράκη, την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά. 4 καταξιωμένοι επαγγελματίες που ξεδίπλωσαν διαφορετικές εκδοχές του χαρακτήρα αλλά και του ταλέντου τους.

Σαρωτική ήταν όμως η παρουσία του Σάκη Ρουβά αφού κατάφερε, για ακόμα μία φορά, να γίνει αντικείμενο σχολιασμού για όλα. Από τα κομψά look και τις ατάκες του για την Κάτια Ζυγούλη μέχρι τις αστείες γκάφες του αλλά και τον χαμό που επικρατούσε από τους fans του, που δεν αρκέστηκαν στα social media για να εκδηλώσουν την λατρεία τους.

Τον είδαμε να είναι χαλαρός και άνετος, να μην φοβάται να τσαλακωθεί, να δέχεται τα πειράγματα των άλλων 3 κριτών απαντώντας με χιούμορ και φυσικά να στηρίζει με κάθε τρόπο τα παιδιά της ομάδας του. Όλα αυτά διατηρώντας την λάμψη που πάντα τον ξεχωρίζει σε κάθε του επαγγελματικό project. Ο Σάκης Ρουβάς κέρδισε το στοίχημα αποφασίζοντας να καθίσει στην καρέκλα του coach.

Κάτι που τον κατατάσσει στη λίστα με τα μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής που συμμετέχουν στα The Voice ανά τον κόσμο.

Το sexiness του Σάκη Ρουβά έχει στην αμερικάνικη εκδοχή του The Voice o Adam Levine. Ο frontman των Maroon 5 είναι από τους coach που έχουν ξεχωρίσει. Στις διπλανές καρέκλες, στη φετινή σεζόν -12η κατά σειρά- του The Voice στην Αμερική είναι οι Blake Shelton, Gwen Stefani και Alicia Keys.

Στην μακρινή Αυστραλία, στο The Voice πέρασαν από τη θέση του κριτή ο Ricky Martin και ο Seal. Στην καινούργια σεζόν έχουν πάρει τον πολυτάλαντο Boy George.


Ο ίδιος έχει κάνει θητεία και στο βρετανικό The Voice όπου στην νέα σεζόν συναντάμε τον Sir Tom Jones. Συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες σύγχρονες μουσικές φωνές και δεν χρειάζεται συστάσεις.

Ταυτόχρονα με τις υπόλοιπες χώρες προβάλλεται το The Voice και στην Τουρκία με τον Murat Boz να κερδίσει τις εντυπώσεις από τους κριτές του show.

Θυμάσαι ότι ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους που πέρασαν από το συγκεκριμένο The Voice ήταν και μία μουσουλμάνα με ελληνική καταγωγή που πήρε μέρος με ελληνικό τραγούδι.

Read More

And More