Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Ο λαμπερός γάμος με παρανυφάκια τα παιδιά τους και καλεσμένους την ελίτ της Αθήνας

Ο γάμος του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη θα μείνει στην ιστορία. Το πιο λαμπερό ζευγάρι της Ελλάδας ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας έπειτα από 14 χρόνια κοινής πορείας και 4 παιδία τα οποία μάλιστα θα είναι και παρανυφάκια. Οι δυο τους το έχουν φανταστεί σαν μία μεγάλη οικογενειακή γιορτή και μέχρι σήμερα έχουν ζήσει έτσι και τις προετοιμασίες. Όλοι μαζί!

“Είναι πολύ όμορφο και συγκινητικό το γεγονός ότι όλες τις προετοιμασίες τις κάνουμε όλοι μαζί. Απολαμβάνουμε να βλέπουμε τα παιδιά να δοκιμάζουν τα ρούχα τους ως παρανυφάκια και να προσπαθούν, γεμάτα ενθουσιασμό και αγάπη, να μάθουν τι πρέπει να κάνουν. Αισθάνονται ότι έχουν να διεκπεραιώσουν μία πολύ σοβαρή αποστολή”, είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κάτια Ζυγούλη.

Τα παιδιά ήταν εκείνα που έδωσαν και την έμπνευση για το προσκλητήριο και στη συνέχεια η ιδέα τους αποτέλεσε το concept του γάμου. Και μπορεί ο στολισμός να ακολουθήσει το λιτό και elegant υφος του προσκλητηρίου αλλά το νυφικό και το κοστούμι θα είναι εντυπωσιακά. Τη νύφη θα ντύσει η διεθνώς καταξιωμένη σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη -που έχει αναλάβει και τα παιδιά, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα- ενώ το γαμπρό ο μετρ του είδους Γιώργος Παπαδόγαμβρος.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το προσκλητήριο και όλες τις λεπτομέρειες

Η τελετή θα γίνει στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στην έπαυλη του κύριου Βαρδή Βαρδινογιάννη και της κυρίας Μαριάννας Βαρδινογιάννη στην Εκάλη, οι οποίοι θα είναι και οι κουμπάροι! To μυστήριο θα τελέσει ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδας κ. Ιερώνυμος.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την επίσκεψη των μελλόνυφων στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών

Θα ακολουθήσει και γαμήλια δεξίωση όπου θα γιορτάσουν και τα γενέθλια της νύφης. Η ιδέα να γίνει ο γάμος ανήμερα των γενεθλίων της, στις 3 Ιουλίου, ήταν του Σάκη Ρουβά. Ο επίμονος γαμπρός κατάφερε να κερδίσει το μεγάλο «ναι» έπειτα από πολλές προσπάθειες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να διαβάσεις πότε έγινε η πρόταση γάμου

Παρόντες σε αυτή τη μεγάλη ημέρα για το ζευγάρι θα είναι στενοί συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες. Άνθρωποι από τον πολιτικό, τον επιχειρηματικό, τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και την τηλεόραση.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις ποιοι είναι οι καλεσμένοι στο γάμο της δεκαετίας

Επειδή όμως η προσμονή είναι μεγάλη και στους αμέτρητους θαυμαστές του κορυφαίου Έλληνα σταρ αλλά και της αγαπημένης του, αποφάσισαν να μοιραστούν κάποια στιγμιότυπα μέσα από ένα microsite ειδικά φτιαγμένο για το γάμο. Όσοι μπουν στο miazoimazi.gr θα έχουν την ευκαιρία να δουν στιγμές από το γάμο του Σάκη και της Κάτιας.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να μάθεις λεπτομέρειες για το miazoimazi.gr

Έντονο είναι φυσικά και το ενδιαφέρον των media για το γάμο της δεκαετίας. Ακόμα και η αναγγελία του μεταδόθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο παραδοσιακός γαμπρός επέλεξε μια κερκυραϊκή εφημερίδα για την δημοσίευση και ο Τύπος της ιδιαίτερης πατρίδας του τον τίμησε φιλοξενώντας άρθρα για την πιο όμορφη μέρα της ζωής του.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις το γράφει για το γάμο ο κερκυραϊκός Τύπος

Κι όσο όλα κινούνται γύρω από τη μέρα που ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά, οι ίδιοι απολαμβάνουν τις προετοιμασίες.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τι έκαναν μία βδομάδα πριν το γάμο

Η νύφη λίγα 24ωρα νωρίτερα έκανε μάσκες ομορφιάς, ενώ ο γαμπρός απολάμβανε τις βουτιές του στην πισίνα.

Φαίνεται πως κανένας από τους δύο δεν έχει άγχος για το μυστήριο αλλά αντίθετα χαίρονται κάθε στιγμή.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χ Factor: Ποια από τα μέλη της επιτροπής έχει καλέσει στο γάμο του ο Σάκης Ρουβάς [vid]

Η ερωτική εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη πριν το γάμο: «Ο Σάκης είναι ο άνθρωπός μου»

Σάκης Ρουβάς: Η έκπληξη από τους συντελεστές του X Factor για το γάμο του [vid]

Σάκης Ρουβάς: Τι κάνει δυο 24ωρα πριν το γάμο του; Βίντεο

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Το βίντεο που έφτιαξαν οι θαυμαστές τους για το γάμο τους

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη: Η αναγγελία των γάμων τους σε τοπική εφημερίδα!

Κάτια Ζυγούλη: Κάνει μάσκες ομορφιάς – Οι ετοιμασίες για τον γάμο της! [pics]

Γιώργος Παπαδόγαμβρος: Ο άνθρωπος που έραψε το γαμπριάτικο κοστούμι του Σάκη Ρουβά μιλάει στο TLIFE

Read More

And More