Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: To album του γάμου τους!

Το μεσημέρι της Κυριακής η Μαριάντα Πιερίδη και ο Δημήτρης Κατριβέσης παντρεύτηκαν! Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στον Άγιο Δημήτρη, στο Λόφο Φιλοπάππου. Την τραγουδίστρια συνόδευσε στην εκκλησία ο μπαμπάς της και ο γιος της, Νικολας και φυσικά έλαμπε στο υπέροχο νυφικό της φόρεμα.

Ο γαμπρός έφτασε πρώτος στην εκκλησία, με τη μηχανή του, και περίμενε την αγαπημένη του κρατώντας ένα μπουκέτο με κόκκινα λουλούδια. Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα επιθυμούσαν: απλά, όμορφα και ρομαντικά.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις την πρώτη φωτογραφία που ανέβασε η Μαριάντα

Στο πλευρό τους είχαν όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Χωρίς κοσμικά καλέσματα αλλά με ανθρώπους που ήθελαν να μοιραστούν αυτή την ημέρα μαζί τους. Η νύφη δεν σταμάτησε να χαμογελά καθόλη τη διάρκεια της τελετής. Αυτό το χαμόγελο που έχουν και οι δύο όταν ξυπνούν το πρωί και βλέπουν ο ένας τον άλλο! Για αυτό το χαμόγελο αποφάσισαν να ενώσουν τις ζωές τους και επίσημα.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις τις μπομπονιέρες του ζευγαριού

Τις προετοιμασίες και τις λεπτομέρειες τις ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Μαριάντα Πιερίδη και μοιράστηκε αρκετές φορές στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους. Ήταν άλλωστε μια διαδικασία που απόλαυσε ιδιαίτερα, όπως είπε και η ίδια στο TLIFE, και φρόντισε κάθε “κομμάτι” να έχει τη σφραγίδα της αλλά και την αποδοχή του συντρόφου της και γνωστού σεφ. Κουμπάρα τους είναι η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα Ντίνα Νικολάου.

“Η Μαριάντα και ο Δημήτρης θα δημιουργήσουν την σπουδαιότερη συνταγή και θα γράψουν το ομορφότερο τραγούδι, ο ένας για τον άλλο”, έγραψαν στο προσκλητήριο του γάμου τους θέλοντας να δείξουν στους δικούς τους το νόημα που είχε η μέρα και για τους δύο. Φυσικά μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο party σε ένα από τα αγαπημένα τους στέκια στην Πλάκα όπου το ζευγάρι έφτασε με μηχανή!

Το TLIFE ήταν στο γάμο της Μαριάντας Πιερίδη και ο Δημήτρη Κατριβέση και σου παρουσιάζει το album της πιο όμορφης στιγμής τους μέχρι σήμερα!

Η άφιξη του γαμπρού και της νύφης

Η όμορφη τελετή σε στενό κύκλο

Η ζωή τους ως παντεμένο ζευγάρι ξεκίνησε

Το γαμήλιο party

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More